BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  MAGAZİN

Dedikodular Cannesda durmadı

Herkese tepeden bakan ünlü aktör kimdi? Yeni Cannes çifti kim? İşte Cannes dedikoduları..

Abone ol Angelina yeni diva mı?
Angelina Jolie Cannes'a geldiğinde dünyanın en parlak ve ışıltılı annesi gibi görünüyordu. Jolie'ye otele giderken Brad Pitt eşlik etti. Jolie iki kez oda değiştirdi. The Du Cap Otel'de kalan Jolie burayı Cannes'a en yakın yer olması ve gazetecilerin girememesi nedeniyle seçti. Tüm bunlara bakarak onun Diva olmaya başladığı konuşuluyor.. Brad Pitt de dahil olmak üzere etrafında insan yığını var. Ne dersiniz sizce de öyle değil mi?

Jude Law and Norah Jones aşkı mı?

Jude 'My Blueberry Nights' açılış gecesine siyah güneş gözlükleriyle katılmaya karar verdi. Film oldukça ilgi çekerken, Jude Law'ın da oyunculuk yıldızını yeniden parlattı. Filmde dikkat çeken diğer yıldız şarkıcı Norah Jones da aktiristlik yolunda beyaz perdeye ilk adımını attı. Çift hakkında en çok kjonuşulan ise sıcak öpücükleriydi. Bu durum yeni Cannes çifti mi sorularını akla getirdi.


Eva Herzigova ortaya çıktı

İnternet ortamında insanları korkutan derecede zayıf resimleri dolaşan Eva Herzigova, uzatmalı erkek arkadaşı İtalyan İşadamı Gregorio Marsiaj ile Cannes'daydı. Oldukça mutlu olan Eva Herzigova hamile ve Haziran ayında bir bebek bekliyor. Eva Herzigova, 'Gelecek 10 yıl hamile olmak istiyorum' diyerek mutluluğunu açıkça belirtti.

Pamela Anderson şaşırttı

Cannes'in hemen hemen sürpris olan misafiri Pamela Anderson oldu. Dünyanın en ünlü gaflarını ve hatalarını yapan Pamela, yeni filmi 'Blonde and Blonder'la ilerlemeyi planlıyor. Anderson, ilk kez 11 yıl önce 'Barb Wire' adlı film ile başarısızlığa uğramış ancak Cannes'ta yer almıştı.

Leonardo'nun kibiri

Leonarda DiCaprio da Cannes'daydı ancak kibirli tavırlarıyla tepki çekti. Kibirliler partisine giderken yanlışlıkla gelmiş gibiydi. Rahatça tatil yapacak kadar ayık kalan Leonardo'ya festival hediyesi dinlenmek oldu.

Kalabalık çıldırttı
Cannes hayranları yıldızların kırmızı halıdan geçişinin her anını yakalamak ve fotoğraflamak için birbirleriyle yarıştı. Cannes'a gelen yıldızları görmek için 12 saatten daha fazla beklemek zorunda kaldılar. Paris'ten Jude Law'ın geçişini görmek için gelen bir adam ise 3 gün dışarıda kamp kurdu.