BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SEÇİM

Davutoğlu'ndan flaş açıklama! Tek tek tespit ettik

Başbakan Ahmet Davutoğlu İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde halka seslendi. Davutoğlu'nun gündeminde HDP ve muhalefet partileri vardı.

Abone ol

GAZİOSMANPAŞA'da halka seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu'nun gündeminde 7 haziran öncesi seçmenlere yapıldığını iddia ettiği tehditler vardı. Davutoğlu; ' İstanbul da dahil bazı mahallelerde, bazı bölgelerde, gidip orada buradaki vatandaşlarımıza, 'Bak, senin şu şu ilde, şu köyde akraban var. Bizim doğrultumuzda davranmazsanız sizin akrabalarınızı cezalandırırız' diye tehditler yaptıklarını biliyoruz. Tek tek tespit ettik, ediyoruz' dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları...

MIT TIRLARI: DOĞRU TALİMATI VERDİK

Bayırbucak Türkmenleri yardıma ihtiyaç hissettiklerinde, önümüze dosyalar geldiğinde, doğru, talimat verdik. 'Gidin Bayırbucak Türkmenlerini, Hac yolunu bekleyen o yiğitleri yalnız bırakmayın' dedik ve yardım ettik. Şimdi birileri bu devletin bütün mahremiyetini yok ederek, casusluk faaliyetiyle bunlar üzerinden Türkiye'yi şikayet ediyorlar.

davut.20150602170323.jpg

ONLARI TEK TEK TESPİT ETTİK

İstanbul da dahil bazı mahallelerde, bazı bölgelerde, gidip orada buradaki vatandaşlarımıza, 'Bak, senin şu şu ilde, şu köyde akraban var. Bizim doğrultumuzda davranmazsanız sizin akrabalarınızı cezalandırırız' diye tehditler yaptıklarını biliyoruz. Tek tek tespit ettik, ediyoruz. Buradan uyarıyorum, bu tehditlere devam etmeleri halinde her türlü tedbiri alır seçim güvenliğini sağlarız Allah'ın izniyle ama bu tehditlere boyun eğmeyiz.

90'LARIN TÜRKİYESİ YOK

Ne Doğu'da ne Güneydoğu'da ne İstanbul'da ne İzmir'de ne Ankara'da ne Hakkari'de ne Diyarbakır'da, bir tek vatandaşım dahi çekinmesin, korkmasın. 90'ların Türkiye'si yok. Kudretli ve şefkatli Türkiye Cumhuriyeti var.