BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SEÇİM

Davutoğlu'dan sert sözler Gizli ittifakın sonucudur

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Manisa'da halka seslendi. Muhalefete yüklenen Davutoğlu, 'Legal görünümlü üç siyasi parti. Bunun yanında illegal üç tane yapı var' dedi.

Abone ol

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu partisinin Manisa mitinginde konuştu. HDP'nin Adana ve Mersin'deki seçim bürolarına saldırı olayı ile ilgili konuşan Davutoğlu, "Geçen gün Adana'da Mersin'de bir saldırı oldu. HDP'liler dedi ki bu işi AK Parti yaptı. Ardından MHP'den cevap geldi. Bu gizli ittifakın bir sonucudur." dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Selam olsun Manisalılar... Bu ne güzel karşılama, bu ne güzel yürekten sesleniş. Devletimizin irfanının yeşerdiği devlet fidanlığı Manisa'ya selam olsun. Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Manisa'ya selam olsun.

"BUNA ENGEL OLACAĞIZ"

Birileri bu tarihe meydan koyabilir. Ama biz AK Parti'nin neferleri olarak buna engel olacağız. Biz cumhuriyetin çocuklarıyız. Osmanlı deyince tüyleri diken diken olanlar, Osmanlıca deyince mesafeli yaklaşamazlar. AK Parti devlet adamlığı fidanılığı hareketidir. Cumhuriyetimizin fidanlığı AK Parti'dir. Bizim hareketimiz devlete sahip çıkar. İşte biraz önce Manisa'nın evladı duygusal bir konuşma yaptı.

"2002 YILI TAM BİR FETRET DEVRİYDİ"

Başka partiler birbirleriyle siyaseten anlaşamıyorlar. Fakat AK Parti devlet ahlakının zirvesidir. Çünkü biz ilhamımızı Manisa'dan aldık. 2002'de AK Parti iktidara geldiğinde devlet kendi memurunun maaşını ödemiyordu. Tam bir fetret devriydi. Devlete bir aşı lazımdı. O dönemde İMF'ye borçlandık. Devlet kendini AK PArti ile birlikte toparladı. 2002'de en ufak projeleri bile geçekleştiremiyorduk. Fakat 2 gün önce denizin üzerine dolgu üzerinde havalimanı yaptık.

"MAÇIN İLK YARISI BİTTİ, İKİNCİ YARI BAŞLIYOR"

Fetreti bitirip denizin üzerinde Avrupa'nın ilk havalimanını yapan kim? AK Parti. ATAK helikopterini yapan kim? AK Parti. Şimdi savaş uçağımızı yapmakta olan kim? AK Parti. Onmlar konuşur AK Parti yapar. Daha neler yapacağız. Henüz maçın ilk yarısı bitti. İkinci yarısı başlıyor.

"BU GİZLİ İTTİFAKIN SONUCUDUR"

CHP'nin Türkiye'de bir dikili ağacı var mı? Hiç bir hesap bilmeden bir takım vaatlerde bulunuyorlar. Onlar milletin Diyanetine savaş açarlar. Sonrada yok İmam Hatipleri kapatmayacağım derler. Geçen gün Adana'da Mersin'de bir saldırı oldu. HDP'liler dedi ki bu işi AK Parti yaptı. Ardından MHP'den cevap geldi. Bu gizli ittifakın bir sonucudur. Paralelin yayın organlarına bakıyorsun MHP ve HDP ziyaret ediyor. Koalisyonu görüyor musunuz? Legal görünümlü üç siyasi parti. Bunun yanında illegal üç tane yapı var. Kandil, Paralel çete ve DHKP-C bu üç örgüt yapılanması bunları destekliyor. DHKP-C kimdir? Terör örgütü. Savcımızı şehit ettiler.