BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SEÇİM

Davutoğlu sert çıktı: Açıklamazsanız namertsiniz!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Konya'da düzenlediği mitingde konuştu.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Konya'da düzenlediği mitingde katıldı. Davutoğlu burada halka hitap etti.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Aziz Konya her zaman sizin desteğinizi aldık. Allah sizlerden razı olsun. Diyarbakır'ın selamını getirdim.

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Şehitler ölmez vatan bölünmez dediler. Güzel Gaziantep'ten, Şanlıurfa'dan, Van'dan, Manisa'dan, Bursa'dan, Samsun'dan Türkiye'nin her yerinden selamlar getirdim.

SİZİ GÖRKEMLİ BİR GELECEĞE TAŞIYORUZ

Konya seni geçmişin kadar onurlu, görkemli ve izzetli bir geleceğe taşıyoruz. Allah bizi Konya'nın gönül rızasından mahrum bırakmasın.

OYUNLARA DUR DEMEYE VAR MISINIZ?

Siz de 1 Kasım'da ahdinize sahip çıkacak mısınız? Sahip çıkacak mı Konya... 1 Kasım'da yeniden AK Parti demeye var mısın Konya? Oyunlara tuzaklara dur demeye var mısın Konya? 

ALLAHIN DA BİR HESABI VAR

- Terörle bu ülkenin toplumsal huzurunu bozdular. İstiyorlar ki Türkiye kendi enerjisini kendi içinde harcasın terörle uğraşsın. Ama onların bir hesabı varsa Allah'ın da hesabı vardır, Konya'nın da bir hesabı vardır. Konya ayaktadır. Konya 81 vilayette ayakta olmaya devam edecek.

BAHÇELİ'NİN AĞZINDAN EVET ÇIKMIYOR

- Biz dış politikamızdan vazgeçer miyiz? Filistin'den, Suriye'den, Saray Bosna'dan, Arakan'dan vazgeçir miyiz? Buraları zalimlere bırakır mıyız? Biz Allah'ın izniyle inşallah bütün bu kapıları tekrar açacağız. Sayın Bahçeli'nin tavrını da gördünüz değil mi? Ağzından hiç evet duydunuz mu? 

MİLLET UZLAŞIN DEDİ BAHÇELİ HAYIR DEDİ

- Kıyamete kadar kardeşlik diyecek miyiz? Onlar uzlaşmak için değil, bizim 13 yıllık kazanımlarımızla mücadele etmek için masaya oturmuşlar. Millet uzlaşın dedi Bahçeli her şeye hayır dedi. Şimdi durumu kurtarmaya çalışıyor. 

KOALİSYONU BENİMLE KURACAKTIN

- Bahçeli sorumluktan kaçtı, elini taşın altına koymadı. İktidar olma niyetin yoksa niye siyaset yapıyorsun? Bahçeli o çantayı ben ziyarete geldiğimde açsaydın ya. Şimdi televizyon televizyon gezip AK Parti koalisyona açıkmış dosyaları gösteriyor. Koalisyonu benimle kuracaktık seninle röportaj yapan hanımefendiyle değil. 

AÇIKLAMAZSANIZ NAMERTSİNİZ

- Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Hodri meydan açıklayın. Devlet adamlığı kimliğimizle onlarla görüştüğümüzü ve sözler verdiğimizi söylüyor Bahçeli ve Kılıçdaroğlu. Açıklamazsanız namertsiniz. Ben buradayım. Namert tehditler karşısında kaçmayız. Tehdide ve şantaja boyun eğilmeyiz. Konya şahittir sizin önünüze çıkmayacak hiçbir şeyi yapmayız biz.

- HDP seçmenden aldığı desteği terör örgütünün hizmetine sundu.