BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39
HABER /  GÜNCEL

Davutoğlu: HDP'ye destek verenlerin...

Başbakan Ahmet Davutoğlu Batman'da halka seslendi. Muhalefete yüklenen Davutoğlu'nun gündeminde HDP, CHP ve MHP vardı.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu Batman'da halka seslendi. Davutoğlu'nun gündeminde HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş vardı. Davutoğlu, 'Bakın kimler HDP’yi destekliyorlar. Paralelciler, göbeğini kaşıyan adam diyenler, darbeciler ve ermeni diasporası da HDP’ye çağrı yaptı. Bana arkadaşını söyle sana kim olacağını söyleyeyim. Ne yapmak istedikleri aşikar. Hepsi bir araya gelmek istiyorlar. ' dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları

Bizim diyanet işleri başkanımız hutbe olurken HDP genel başkanı burada ona saldırıyor. Bu milletten ne istersin sormak gerekmez mi? Onlara ancak batıdaki marjinal partiler destek verir. Biz Ak Parti gemisine binen kimseye kimlik sormayız. 28 Şubat zihniyeti HDP'ye çağrıda bulunuyor. Bir köşe yazarı. 2011'de AK Parti kazandı diye size "Bidon kafalılar" diyen cahil var ya... Şimdi de demiş ki: "Bütün oylar HDP'ye" Şimdi de HDP'ye oy topluyorlar. Kahrolsun ırkçılık.

Bakın kimler HDP’yi destekliyorlar. Paralelciler, göbeğini kaşıyan adam diyenler, darbeciler ve ermeni diasporası da HDP’ye çağrı yaptı. Bana arkadaşını söyle sana kim olacağını söyleyeyim. Ne yapmak istedikleri aşikar. Hepsi bir araya gelmek istiyorlar.

HDP, CHP, MHP, paralelciler ve bazı medya organları AKP’ye saldırmak istiyorlar. AKP bu millete barışı getirdi. Kardeşliği bozmak istiyorlar. Kardeşliğimiz ebedi olacaktır. Çözüm sürecinden taviz vermeyeceğiz. Muhattabımız millettir.

Bugün HDP’ye bir destek de güya aydınlardan geldik. Aydın önce dürüst olmalı. Aydın olmak aynı metinde AK Partiye yönelik saldırıları da kınamak gerekmez miydi? Biz HDP yapılan saldırıları hep kınadık. Neden kınamıyorlar AK Parti’ye yapılan saldırıları?"

SEÇİM SONUCU NE OLURSA OLSUN TAVİZ VERMEYİZ"

Seçim sonuçları ne olursa olsun size söz veriyorum hiçbir şekilde çözüm sürecinden taviz vermeyeceğiz. Ama muhatabımız millettir. Şimdi burada çıkıp barajı geçemezsek kan gövdeyi götürür diyenlere sesleniyorum. Nihai karar millete aittir.

"GÜYA BİR GURUP AYDIN..."

Güya bir grup aydın bugün HDP'ye destek açıklaması yaptı. HDP'ye yapılan saldırılar kaygı vericidir diyorlar. Aydın olmak AK Parti'ye yapılan saldırıyı da kınamayı gerektirmez mi? Şimdi buradan o aydınlara sesleniyorum neden demokrasi'nin olduğu yerde silah olmaz diye açıklama yapmıyorsunuz?