BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.442,58
HABER /  SPOR

Davidsin transferi askıda

Kocaelispor, daha önce prensipte anlaştığını açıkladığı dünyaca ünlü futbolcu Davids'in transferini askıya aldı.

Abone ol

Kocaelispor, daha önce prensipte anlaştığını açıkladığı dünyaca ünlü futbolcu Davids'in transferini askıya aldı. Hollandalı futbolcunun sakatlığı sözkonusu olduğu bu yüzden yapılacak sağlık kontrolünden sonra verileceği belirtildi.

Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan'ın "Yüzde 99 anlaştık, imzaya geliyor" dediği dünyaca ünlü yıldız Davids'in transferinde sorun çıktı. Başkan Gürkan, yıldız futbolcunun ayağında ciddi bir sakatlık olduğu yönünde bilgi aldıklarını söyledi, " Sakatlıkla ilgili araştırma yapıyoruz. Eğer söylendiği gibi ciddi bir durum varsa bu transferden vazgeçeceğiz, aksi durumda ilerleyen günlerde bu transferi gerçekleştireceğiz. Şimdilik bu transferi askıya aldık." dedi.

Bu arada Başkan Gürkan, B planını devreye sokuyor. Gürkan'ın bugün İtalya'ya gideceği ve Torino'da oynayan ismi gizli tutulan bir futbolcuyla görüşeceği öğrenildi. Kocaelispor Başkanı Gürkan, Davids transferiyle ilgili yaşanan gelişmelerin camiada üzüntü yaratmaması gerektiğini belirterek, "Taraftarımıza 10 numara transferiyle ilgili olarak bir söz verdik, mutlaka yıldız futbolcu alacağız dedik. Bu sözümüzü tutacağız. Davids veya bir başka yıldız futbolcu yeni sezonda Yeşil - siyahlı formayı giyecek." dedi.

Öte yanda, Kocaelispor Kulübü kombine biletlerin satışına başlıyor. Kulübün Kocaeli Fuarı'ndaki binasında satışa çıkacak. Kulüp daha sonra şehir merkezinde oluşturacağı stantlarda da satışını gerçekleştirecek.