BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Dauma göre Horved elle gol attı

Fener tatsız tuzsuz bir karşılaşma izletti. Fener'in bir puan bıraktığı skor sonrası Daum golün elle atıldığını iddia etti.

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, 1-1 sona eren Honved maçının ardından şöyle konuştu:

"En önemlisi bu turu geçmemiz. İstanbul'da kazandık, burada da berabere kaldık. Ama önemli olan turu geçmemizdi. Kırmızı karttan sonra iyi oynamamız, disiplinli oynamamız hoşuma gitti. İkinci golü de bulabilirdik. Maçın sonuna doğru gol yememiz beni üzdü. Yediğimiz gol de galiba elle atılan bir goldü.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Honved maçında ayyuka çıkan savunma sıkıntısına nasıl çözüm bulacağı konusunda ''Bunun tek çaresi var daha çok çalışmak. Çalışarak hataları gidermek istiyoruz. Gördüğümüz pozisyonlar maçın sonuna doğru oldu. 10 kişiyle oynadık. Biraz da futbolcularımı korumam gerekiyor"diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş mücadelesinin ardından değerlendirme yapan Christoph Daum, ''Sanırım skor olarak önde olduğumuz için son dakikalarda futbolcularım, Denizlispor maçını da düşünerek 'Tamam artık, bu turu geçtik' diye düşündü ve kalemizde gol gördük. Sonuçta takımımı kutluyorum, turu geçme hedefimizi yakaladık'' diye konuştu.

Savunmadaki sıkıntıya nasıl çözüm bulacağı sorulan Daum, şöyle yanıt verdi: ''Bunun tek çaresi var daha çok çalışmak. Çalışarak hataları gidermek istiyoruz. Gördüğümüz pozisyonlar maçın sonuna doğru oldu. 10 kişiyle oynadık. Biraz da futbolcularımı korumam gerekiyor. Honved'i de kutlamalıyız. Yalnızca Fenerbahçe olduğumuz için rakibi ezip geçecek değiliz. Sakatlarımız da vardı. 30. dakikadan sonra 1 kişi daha az oynadık, bunları da görmek gerekir.''

Bilica'nın kırmızı kartını nasıl karşıladığı sorulan Alman teknik adam, ''Biz centilmence kırmızı kartı kabul ettik, itiraz etmedik. Bu da Fenerbahçelilik'tir'' yanıtını verdi.