BIST 10.240
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.406,53
HABER /  GÜNCEL

Daum tedbiri elden bırakmıyor

Galatasaray'ı yenerek ligdeki şampiyonluk yarışında önemli bir virajı dönen Daum tedbiri elden bırakmıyor.

Abone ol

Süper Lig'de Galatasaray'ı yenerek ligdeki şampiyonluk yarışında önemli bir virajı dönen Fenerbahçe'de teknik direktör Christoph Daum tedbiri elden bırakmıyor.

Hafta sonu Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük izin sonrası sürdüren sarı-lacivertlilerde Alman hoca, antrenmanın başında futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Sahanın ortasında takımı çevresine toplayan teknik direktör Daum, Kayserispor mücadelesinin önemine dikkat çekerek, "İlk yarıdaki maçı hatırlayın, Kayserispor iyi mücadele eden bir ekip. Şimdi herkes bu maçı düşünsün. Bu maçta en iyi şekilde mücadele etmenizi istiyorum" ifadesini kullandı.

'KUŞ UÇUP GİTMİŞTİ!'

Galatasaray galibiyetinin abartılmamasını isteyen tecrübeli teknik adam, "Ortada kazanılmış bir kupa yok. Sadece başarıya ulaşmak için önemli bir engeli aştık. Okyanusu geçip çayda boğulmayalım. Sizden sonuna kadar bu şekilde çalışmanıza devam etmenizi istiyorum" diye konuştu. İdman sonrası gazeteciler ile sohbet eden sportif menajer Hasan Çetinkaya ise şampiyonluk şansları için "Bizim için kuş uçup gitmişti. Ama şimdi geri döndü. Ona sıkı sıkıya sarılmalıyız" yorumunu yaptı. Sarı-lacivertlilerin akşamki çalışmasına ilk idmanda yer almayan Alex katılırken, Dos Santos, Ali Bilgin ve Uğur Boral ise ayrı bir program dahilinde tesislerde çalıştı.