BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Çağrıcı öğrencilerle buluştu

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Genç Bakış” programı kapsamında Özel Birikim Koleji öğrencileriyle bir araya geldi.

Abone ol

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Genç Bakış” programı kapsamında Birikim Koleji öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Çağırıcı onların sorularını cevapladı. Bağcılar’da öğrencilerin gidebileceği sosyal tesisler hakkında bilgi veren Başkan Çağırıcı, öğrencilere özellikle Mahalle Konakları’ndaki kütüphaneler ile Bilgi Evleri’ne gitmelerini istedi. Çocukların Mahalle Konakları’ndan faydalandığını öğrenen Çağırıcı, “Sizler Mahalle Konakları’na, Bilgi Evleri’ne gidin ki biz daha çok yapılabilsin” dedi.

HAYVAN BARINAĞINI SORDULAR

Öğrencilerin “Bağcılar’da hayvan barınağı var mı?” şeklindeki sorusuna Başkan Çağırıcı, “Tabi ki var. Havaların ısınmasıyla birlikte Bağcılar İlçemizde bulunan Hayvan Barındırma ve Müşahade Merkezi’ne gezi düzenleyelim. Hatta yanındaki boş araziye bir de piknik alanı yapalım geziden sonra orada piknik yapalım” diye konuştu.

Başkan Çağırıcı’ya çocukluk yıllarında hangi şarkıyı söylediğine dair de bir soru soruldu. Çağırıcı, “Ağrı dağından Uçtum Çayır Çimene Düştüm’’ türküsünü söylediğini ve arkadaşlarıyla birlikte Körebe ve 5 taş oynadıklarını anlattı.