BIST 10.211
DOLAR 32,22
EURO 35,15
ALTIN 2.472,66
HABER /  GÜNCEL

Daum derbi planlarını değiştirdi

Doktorların “Ameliyat olmalı” dediği Gökhan Gönül’ün oynaması zora girince Alman hoca planlarında değişiklik yaptı.

Abone ol

Habertürk'ün haberine göre; Fenerbahçe’de Daum’un derbi planında Gökhan Gönül yok... Alman teknik adamt akımı derbiye Gökhan oynamayacakmış gibi hazırlıyor.

Kayserispor maçında omzundan sakatlanan ve 70 dakika boyunca bu şekilde forma giyen yıldız futbolcu, ameliyat olacak ve yaklaşık 2.5 ay sahalardan uzak kalacak. Ancak maçın önemi ve Gökhan’ın bu mücadelede forma giymek istemesi sebebiyle ameliyat derbi sonrası gerçekleştirilecek.

YETİŞMESİ ZOR

Sarı-Lacivertliler’in sağlık ekibi tüm imkanlarını kullanıp Gökhan’ı bu maça yetiştirmek için yoğun bir uğraş veriyor. Ancak şu an itibarıylemilli futbolcunun yetişmesi mümkün görünmüyor. Yetişse bile sakatlığının daha da ciddi bir boyuta taşınma ihtimali Gökhan’ın derbide oynama şansını iyice azaltıyor. Her şeye rağmen tecrübeli oyuncu için tümimkanlar maç gününe kadar kullanılacak. Özel tedaviler ve bandajlar yapılacak. Ancak Daumişini şansa bırakmak istemiyor. Bu yüzden takımı elindeki sağlamo yunculardan kuruyor. Teknik adamın derbi için oluşturduğu ilk planda Gökhan’ın yerine Bekir İrtegün yer alıyor..