BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,08
ALTIN 2.470,85
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beyoğlu'nda sıra ara sokaklarda!

Beyoğlu’nun cadde ve sokakları, belediye tarafından özel olarak tasarlanan 6 adet ‘Acil Müdahale Aracı’ sayesinde anında bakım ve onarımdan geçecek.

Abone ol

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 6 yıl içinde çok büyük projelere imza attıklarını belirterek, 2010 yılında da çalışmaların hızla devam edeceğini söyledi.

Beyoğlu’na yakışır şekilde araç filosunu yenilediklerini belirten Başkan Demircan, “Beyoğlu’nun ara sokaklarına özel tasarlanan 6 adet ‘Mobilize Acil Müdahale aracı sayesinde bölgede oluşan şikâyetleri yerinde tespit edeceğiz ve anında sorunu gidereceğiz” dedi.

ACİL MÜDAHALE EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA!

Beyoğlu’nun ihtiyaçlarını karşılamak için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gece–gündüz çalıştığını belirten Başkan Demircan, “Konusunda uzman mimar, mühendis, şehir plancısı ve harita mühendisinden oluşan 15 kişilik teknik ekip, titiz çalışmaları sonucunda Beyoğlu’nun cadde ve sokaklarını yeniden projelendiriyor. 35 personel ve 29 araçla bu hizmetleri sürdüreceğiz. Hizmetleri daha verimli, hızlı ve etkin şekilde vatandaşa ulaştırmak için acil müdahale ekiplerini oluşturduk. İlçeyi 4 ayrı hizmet alanına böldük. Bu hizmet alanlarında çalışacak ‘yol bakım ekipleri’ müdahale edecek ekipmana sahip.

6 araçtan 4’ü yol bakım ve onarım, 2 araç da, park ve bahçeler için kullanılacak”
diye konuştu. Sistemin nasıl işleyeceği konusunda da bilgi veren Başkan Demircan, şunları söyledi: “444 0 160 numaralı çağrı merkezine ulaşan vatandaş şikayetini bildirecek. Şikâyetler, araçların içinde bulunan PDA’lere ulaşacak ve bu doğrultuda 1 usta, 4 işçi, 1 tekniker ve 1 mühendisten oluşan ekip süratle yerinde müdahale edecek. Araçların içinde kürekten, jeneratöre, kırıcıdan, kaynak makinesine, çimentodan yol ve tretuvar hizmetleri için her türlü malzeme bulunacak.”