BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,82
ALTIN 2.428,42
HABER /  GÜNCEL

Daum benden hep nasibini aldı

Yılmaz Vural ile belalısı Daum'un düellosu merak ediliyor. Maç öncesi Vural'dan ilginç açıklamalar.

Abone ol

Kasımpaşa teknik direktörü Yılmaz Vural, Fenerbahçe teknik direktörü Christoph Daum ile arasında bir sorun olmadığını söyledi.

Türkiye'de görev yapan yabancı teknik adamları sık sık eleştiren Vural, hafta sonundaki rakipleri Fenerbahçe'nin Alman çalıştırıcısı Daum ile sorunu olmadığını söyledi.

ARAMDA SORUN YOK

Vural, "bize gelmiş misafirimiz düşmanımız bile olsa, ona ekmeğimizi verir, elini tutar, severiz. Tabii ki kardeşimiz buraya geldiğinde elimizi uzatıp 'hoş geldiniz' diyeceğiz. Kendisi elimizi tutmayabilir, bu onun sorunu olur. Daum ile aramda bir sorun yok" dedi.

"Daum'un nezdinde çok yabancı antrenör eleştirisi yaptım" diyen Vural sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benim hazmedemediğim bir şey var; bu kadar büyük toleransın, maddi ve manevi desteğin yabancı ile Türk arasında olmasını hazmedemiyorum. Bütün çabalarımıza rağmen, bizleri bu kadar adam yerine koymayan sistemin hep isyancısı oldum. O açıdan Daum benden hep nasibini aldı. Yoksa aramızda bir sorun yok."

İki teknik direktörün verdiği demeçlerin, karşılaşmanın atmosferine yansıyıp, yansımayacağına ilişkin soruya Vural, "biz çocuk muyuz, hiç yansımaz" cevabını verdi.

Vural, "Fenerbahçe maçının bizim için diğerlerinden farkı yok, ancak ligdeki son dört maçtan biri olduğu için buradaki puan kayıplarının telafisi yok. Tabii burada alınacak sonuç, diğer takımları da yakından ilgilendirecek. Bizim takım da matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemek istediği için önemli bir mücadele olacak" dedi.