BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Darülaceze'ye ziyaretçi akını

Kayışdağı Darülaceze Müdürlüğünde yaşamını sürdüren vatandaşlar bu yılda bayramı yalnız geçirmediler. Darülaceze sakinleri 'sevinç'le 'hüzün'ü birarada yaşadılar.

Abone ol

Ramazan Bayramının ilk gününde İstanbul Darülaceze Müdürlüğü Tesislerine ziyaretçi akını yaşanıyor.

Kayışdağı Darülaceze Müdürlüğünde yaşamını sürdüren vatandaşlar bu yılki ramazan Bayramını her sene olduğu gibi kendi başlarına geçirmiyor. Gerek İstanbulluların, gerekse sakin yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği Kayışdağı Darülaceze tesislerini Bayramın ilk günü 1250 kişi ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde Darülaceze’nin yolunu tutan ziyaretçilerin çoğunluğunu gençlerin oluşturuyor olması kurum sakinlerine ayrı bir mutluluk yaşattı.

Bayramın ilk günü sabah saatlerini Darülaceze sakinleriyle birlikte geçiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muammer EROL yanında getirdiği çiçek ve çikolataları Darülaceze sakinlerine sundu. Darülaceze ve Sağlık A.Ş. yöneticilerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma programı sırasında kurum sakinleriyle sohbet etme imkanı bulan Muammer EROL bayramın ilk gününü Darülacezelilerle geçirmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Kurumun çalışmaları ve sorunları hakkında Darülaceze Müdürü Tayfun Karali’den bilgi de alan Muammer Erol bayramlaşma programının ardından Darülaceze’den ayrıldı.

Kadıköy İlçe yöneticilerinin de büyük ilgi gösterdiği Darülaceze’deki bayramlaşma programına Kadıköy Kaymakamı Kazım ESEN, Kadıköy Baş Savcısı Kemal CANBAZ, Kadıköy Emniyet Müdürü Selami HÜNER ve Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı İnci BEŞPINAR da katıldı.

Bayram süresince bu yoğunluğun devam etmesini dilediklerini ve beklediklerini söyleyen Darülaceze Halkla İlişkiler sorumlusu Av. Özlem Karahasan bu özel günlerde Darülaceze sakinlerini yalnız bırakmayan İstanbullulara minnettar olduklarını belirtti.

DETAYLI BİLGİ İÇİN

EMİN GÖKÇEGÖZOĞLU
ADRES : Kayışdağı Caddesi No: 65 Küçükbakklaköy/Kadıköy
TEL : 0216 471 34 60 (6HAT) DAHİLİ 158
FAKS : 0216 471 34 67
E-MAİL : emin_gokcegoz@hotmail.com  
GSM : 0532 690 29 43