BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.390,00
HABER /  GÜNCEL

Daniel Güiza satılık mı?

Başkan Aziz Yıldırım, İspanyol yıldız ile ilgili kararını futbolcunun avukatlarına bildirdi. İşte karar...

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz hafta İstanbul’da bulunan avukat Vicente Montez ile yaptığı görüşmede, kaçan şampiyonluğun baş sorumlusu olarak gösterilen Daniel Güiza’yı kesinlikle göndermeyeceklerini ve sözleşmesi bitene kadar sarı-lacivertli formayı giyeceğini söylediği öğrenildi.

İspanyol yıldıza sahip çıkan ve ondan yararlanmayı düşündüklerini bildiren Yıldırım’ın, Güiza hakkında çıkan transfer söylentilerinden bir hayli rahatsızlık duyduğu belirtildi. Yıldırım’ın Josico için Türkiye’ye gelen Vicente Montez ile konuşurken, konunun Güiza’ya gelmesi üzerine, “Tüm tekliflere kapalıyız. Güiza’ya başka takımlara gitme düşüncesini kafasından atmasını ve iyi çalışarak yeni sezona hazırlanmasını söyledik. Biz kendisinden memnunuz” ifadelerini kullandığını bildirildi.

Montes’in başkanın bu kararlı tutumunu İspanya’ya dönüşünde Daniel Güiza’ya aktardığı öğrenildi. Tatilde bulunan golcü oyuncunun kendisine duyulan güvenden dolayı bir hayli mutlu olduğu ifade edildi.
Güiza’nın transfer olduğu günden bu yana kendisine sürekli arka çıkan Başkan Aziz Yıldırım’ın bu jestini karşılıksız bırakmayacağını söylediği ve “Ben de Fenerbahçe ve Türkiye’den memnunum. Ancak taraftarla aram bir türlü düzelmedi. Tek sorun bu. Fenerbahçe beni satmadığı sürece seve seve orada oynarım. Açıkcası kendimi kanıtlamadan oradan ayrılmak niyetinde değildim. Şimdi sadece Fenerbahçe’yi ve nasıl başarılı olacağımı düşünüyorum” dediği bildirildi.

TÜRKİYE KARNESİ

2008/09
 Maç Süre Gol
Süper Lig 32 2586 11
Kupa 8 525 2
Avrupa 7 540 3
2009/10
Süper Lig 27 2070 11
Kupa 6 453 4
Avrupa 9 540 3