BIST 10.269
DOLAR 32,35
EURO 34,79
ALTIN 2.393,73
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Dalaman polisi muhtarlarla buluştu

Dalaman Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen, ‘Huzur Toplantısı’nda ilçe merkezinde görev yapan, mahalle muhtarlarının sorunları masaya yatırıldı.

Abone ol

Dalaman Merkez Karakolu Amiri Komiser Mehmet Telli başkanlığında yapılan huzur toplantısına, mahalle muhtarları, belediye ile kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri katıldı.

Dalaman’da huzuru ve güvenliği bozucu etkenlerin tespit edilmesi ve ortadan kaldırılması amacıyla toplantının yapıldığını açıklayan Komiser Mehmet Telli; “Düzenlediğimiz huzur toplantısını her ay düzenli olarak mahalle muhtarlarımızın ve diğer görevlilerin katılımı ile her ay içinde yapıyoruz. Amacımız vatandaşımızın daha huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamaktır. Bu toplantıya Dalaman’da yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlara da davet ettik.

Ne sebeple olduğunu bilmiyorum ama çağrımıza rağmen yaptığımız toplantıya kimse katılmadı. Keşke bu yaptığımız toplantıya onlarda katılmış olup, bizlere yaşadıkları veya yaşayabileceği sorunlarını dile getirebilselerdi. Emniyet olarak yabancı uyruklu vatandaşlar için ilçemizin özel önemli telefonlarının bulunduğu kartlar bastırmıştık. Ama katılmadılar. Bu toplantıları düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Toplantıda tüm mahalle muhtarları mahallelerinde yaşanan sorunlarını anlatarak çözüm bulunmasını istediler. Ağırlıklı olarak mahalle muhtarlarının önemli sorunları olarak sokak köpekleri olması dikkat çekti. Karakol Amiri Komiser Mehmet Telli bu konuda resmi bir dilekçe ile şikâyetçi olan vatandaşların karakola başvurmasını istedi.