BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,83
ALTIN 2.409,67
HABER /  GÜNCEL

Cuper'den sonra 5 transfer

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor, ikinci yarıya bomba gibi girecek. Hector Cuper'in raporuyla düğmeye basılacak.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un Yönetim Kurulu üyesi Murat Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Hector Cuper'in raporu doğrultusunda ilerleyen günlerde takıma takviye yapacaklarını söyledi.

Hafta içinde Ordu'da olması beklenen teknik direktör Cuper'in, beraberinde iki de yabancı futbolcu getireceğini ifade eden Gürsoy, şöyle kaydetti:

''Yönetim Kurulumuz, Orduspor'un menfaatleri doğrultusunda elinden gelenin en iyisini yapmaktadır. Bu kapsamda da yeni teknik direktörümüz Hector Cuper'in raporu doğrultusunda ikisi yabancı olmak üzere 5 yeni oyuncunun transferini gerçekleştireceğiz. İlk etapta hafta içinde Ordu'ya gelecek sayın hocamız beraberinde de iki yabancı futbolcu getirecek. Biz de yerli futbolculara yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz.''

Çalışmalar yarın başlıyor

Gürsoy, Süper Toto Süpür Lig'in ikinci yarısının ilk maçında iç sahada oynayacakları Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yarın itibariyle başlayacaklarını dile getirdi.

Devre arasının kısa tutulması nedeniyle çalışmaların Ordu'da süreceğini belirten Gürsoy, ''Yarın saat 16.00'da kendi tesislerimizde yapılacak çalışmada takımın başında teknik direktör Cuper'in yardımcıları Alejandro Camano, Alex Nicolai ve Angel Puebla yer alacak. Önümüzdeki günlerde sayın Cuper de Ordu'ya gelerek takımın başında bulunacak'' diye konuştu.