BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.399,28
GÜNCEL

Cumhuriyetin ilan edilmesinden 1 gün önce neler yaşandı? Son Akşam Yemeği filminin galası paylaşıldı

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 27 Ekim'de vizyona girecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyet'i ilan edişinden bir gece öncesini anlatan "Son Akşam Yemeği" filminin fragmanını paylaştı.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçmişe sahip çıkan, bugünü imar eden ve geleceği şekillendiren vizyonunun Türkiye Yüzyılı'nın teminatı olduğunu belirtti.

Bu vizyon doğrultusunda, Cumhuriyet'in 100. yılının milli birlik ve beraberlik içinde, bütün kurumların kıymetli katkılarıyla, Cumhuriyet'in ihtişamına layık bir şekilde kutlanacağını ifade eden Altun, Cumhuriyet'in 100. yılının "Türkiye Yüzyılı"na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve dışında çeşitli etkinlikler düzenleneceğini kaydetti.

Bu kapsamda, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın katkılarıyla hayata geçirilen ve 27 Ekim'de izleyiciyle buluşacak "Son Akşam Yemeği" filminin fragmanını takdim etmekten büyük bir şeref duyduğunu belirten Altun, "Film, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyeti ilan edişinden bir gece öncesini beyaz perdeye taşıyor. Milletimizin bu güzel ve anlamlı filme büyük bir teveccüh göstereceğinden eminiz." ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle