BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,73
ALTIN 2.413,69
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Gül'ün son sağlık durumu

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül'ün rahatsızlığı ile ilgili açıklama yaptı

Abone ol

Kulağındaki rahatsızlığı yüzünden Kırgızistan gezisini yarıda bırakıp Türkiye'ye geri dönen Abdullah Gül'ün sağlık durumu ile ilgili bilgi verildi.

Kırgızistan'a yaptığı resmi ziyareti yarıda keserek Türkiye'ye dönen ve Hacettepe Üniversitesi'nde doktor kontrolünden geçen Gül'e teşhis ve tetkiklerin ardından ilaç tedavisi uygulanmaya başlandı.

Doktorlarının tavsiyesi üzerine geceyi hastanede geçirme kararı alan Gül, bu sabah saat 07.00'da yeni bir ilaç tedavisi uygulandı.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kulak, Burun, Boğaz Hastalıkları Bölümü uzmanları tarafından tedavisi yapılan Gül'ün, genel sağlık durumunun iyiye gittiği ifade edildi.

Gül'ün kulağındaki sıvı yükselmesi nedeniyle tedavisi hastanede belli bir süre daha devam edecek.

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kulak Burun Boğaz Anabilim dalında muayenesi ve odyolojik incelemelerinin yapıldığını ve her iki kulakta iç kulak kaynaklı rahatsızlık tespit edildiğini belirtti.

Tuncer, her iki kulakta düzelmenin başladığını vurgulayarak, Gül'ün tedavisinin devam ettiğini ve bir süre daha hastanelerinde misafir edileceğini kaydetti