BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan tam sahneden inerken...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da düzenlenen 3. TÜMSİAD TÜMEXPO ve Uluslararası Kobi Şurası'nda konuştu. Erdoğan sahneden inerken salondan yükselen ses Erdoğan'ı güldürdü.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen 3. TÜMSİAD TÜMEXPO ve Uluslararası Kobi Şurası'na katıldı. Erdoğan burada bir konuşma yaptı.Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını bitirip sahneden indiği sırada salondan bir kişi Erdoğan'a boyuna kurban diyerek seslendi. Bu olay Erdoğan'ı güldürdü..

Konuşmasında Türkiye ekonomisi için atılan adımlara ve bu adımların olumlu etkisinden söz eden Erdoğan şu açıklamalarda bulundu.

TÜMSİAD yönetimine bu önemli çalışmaları adına, ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum.

MİLLİ GELİR 3 KAT ARTIŞ GÖSTERDİ

Kişi başına milli gelirimiz 3 kat artış gösterdi. Aynı dönemde ihracatımız 36 milyar dolardan 158 milyar dolara yükseldi.

TÜRKİYE BORCUNU SIFIRLADI

Uzun yıllar boyunca IMF kredileriyle ekonomisini desteklemek zorunda kalan Türkiye 2013 Mayıs'ında borcunu sıfırladı.

YENİ PROJELER İÇİN AZİMLİYİZ

Enflasyonu yüzde 30'lardan yüzde 10'ların altına indirdik. Avrasya Tüneli'nin inşaası sürüyor. Önümüzdeki yılın sonuna kadar bitirmeye azimliyiz.Ülkemizin çeşitli bölgelerinde ulaşımı kolaylaştıracak yeni tünellerin yapımı devam ediyor. Mersin ve Sinop'ta iki nükleer santral için çalışmalara başladık. 

"BU MİLLETE YAPILACAK EN BÜYÜK HAKSIZLIK"

Bugün birileri Türkiye'yi sadece terörle, terör örgütlerinin eylemleriyle, Suriye'den gelen göçmen dalgalarıyla Irak'taki gelişmelerin ülkemize yansımalarıyla öne çıkarmaya çalışıyor. Sadece bunlardan ibaret bir Türkiye portresi çizme gayretleri, bu ülkeye ve bu millete yapılacak en büyük haksızlıktır.

VATANDAŞTAN ERDOĞAN'A: BOYUNA KURBAN!

Cunhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından sahneden bir plaket sunuldu. Erdoğan tam sahneden inerken salondan 'boyuna kurban' diye bir ses yükseldi. Sesin geldiği tarafa bakan Erdoğan gülümsedi.