BIST 8.807
DOLAR 32,31
EURO 35,14
ALTIN 2.284,19
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fazıl Say konserinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte Ankara'da gerçekleşen "Truva Sonatı" konserine katıldı. Konsere Erdoğan'ın katılımı nedeniyle konserin yapılacağı salon içi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fazıl Say'ın davetiyle "Truva Sonatı" konserine eşi Emine Erdoğan ile beraber katıldı. Say, Erdoğan'a katılımı nedeniyle teşekkür etti. ABD’li Senatör Lindsey Graham'ında izlediği konserde Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir sürpriz yaparak Say'ı Külliye'ye konser için davet etti.

Dünyaca ünlü sanatçı Fazıl Say'ın bu akşam Ankara'da gerçekleşen "Truva Sonatı" konserine sanat dünyası kadar siyaset dünyasından katılımlar da dikkat çekti. Say konser öncesi yaptığı konuşmada biletlerin aylar öncesinde tükendiğini söyleyerek hayatının en istisnai gecelerinden birini yaşadığını ifade etti.

ERDOĞAN AYAKTA ALKIŞLADI

Konser bitiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan, diğer konuklarla birlikte ünlü sanatçı Fazıl Say'ı ayakta alkışladı. Sahneye tekrar çağrılan Say ise kızının doğumunda yaptığı Kumru adlı parçayı tekrar çaldı.

ERDOĞAN'DAN SÜRPRİZ DAVET

Konser bitiminde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan sahneye çıkarak, Çanakkale ve İzmir'den sonra prömiyere İstanbul ve Ankara'nın da dahil edilmesi gerektiğini söyleyerek Ankara'nın Külliye'deki opera salonunda İstanbul'dakinin de Harbiye merkezinde yapılmasını istedi. Erdoğan konser de Say'a bir de Aşık Veysel'in "Benim yarim kara topraktır" adlı türküsünün yer aldığı plağı hediye etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fazıl Say konserine katıldı