BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fatih'te 2 bin taksiciye seslendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Belediyesinin düzenlediği iftar yemeğinde 2 bin taksiciye seslendi. Erdoğan, taksicilere 'kazasız ve belasız bir geleceği Allah’tan niyaz ediyorum' temennisinde bulundu.

Abone ol

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in ev sahipliğinde Fatih Mimar Sinan Stadı’nda düzenlenen iftar yemeği, Ramazan ayının son günlerinde 2 bin taksiciyi bir araya getirdi. Yüzlerce sarı taksinin arasında yer alan sofralarla renkli bir atmosferde gerçekleşen iftara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans sistemiyle bağlanarak taksicilere seslendi.

Fatih Belediyesi’nin, Radyo Trafik ve İstanbul Taksiciler Esnaf Odası iş birliğiyle dün Fatih Mimar Sinan Stadı’nda 2 bin taksicinin katılımıyla düzenlediği iftar yemeği büyük bir dayanışma ve kardeşlik ortamı içerisinde gerçekleşti. Yoğun programına rağmen taksicileri yalnız bırakmak istemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iftar yemeğine video konferans ile katılarak sürpriz yaptı.

cumhurbaşkani-erdoğan-fatihte-2-bin-taksiciye-seslendi!.20150714095627.jpg

"KAZASIZ VE BELASIZ BİR GELECEK DİLİYORUM"


Taksiciler başta olmak üzere her kesimden esnafla sık sık birlikte olduğunu ve istişare ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine verdiği katkılardan dolayı tüm esnafımıza şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi. Türkiye’nin, esnafın da gayretleriyle içine sokulmaya çalışılan girdaplardan kurtulduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tüm taksicilerimiz için kazasız ve belasız bir geleceği Allah’tan niyaz ediyorum. Ailelerinizle ve yavrularınızla hayırlı bir Ramazan Bayramı geçirmenizi diliyorum” diye konuştu.

cumhurbaşkani-erdoğan-fatihte-2-bin-taksiciye-seslendi!.20150714095543.jpg

"YAZ, KIŞ DEMEDEN SIKINTILARIMIZI YAŞADINIZ"


Etkinliğe ev sahipliği yapan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, iftara katılan tüm taksicilerin ve ailelerinin Kadir Gecesi’ni kutladığını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, taksicilerin katılacağı iftarda bulunmak istediğini fakat daha önce kesinleşen başka bir programı nedeniyle katılamadığını belirten Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taksicileri yalnız bırakmak istemediğini ve video konferansla da olsa seslenmek istediğini söyledi.

cumhurbaşkani-erdoğan-fatihte-2-bin-taksiciye-seslendi!.20150714095840.jpg

Mustafa Demir, konuşmasının devamında “Yaz, kış, bayram, seyran demeden bizim sıkıntılarımızı yaşayan siz değerli dostlarımızla bu Ramazan akşamında bu muhteşem sofrada birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumu bilmenizi isterim. İstanbul’un tüm değerlerini içinde bulunduran 3 medeniyete başkentlik yapmış topraklardayız. Fatih Sultan Mehmet Han’ın İstanbul’a giriş yaptığı surların 150 metre yakınındayız. Bu şehir, 8500 yıldır insanların yaşamayı tercih ettiği, 125 hükümdarla 3 medeniyete başkentlik yapan yerdir. Fatih, ırkların ve dinlerin birbiriyle harmanlandığı yerdir. Edebiyatın, sanatın ve kültürün başkentidir.” dedi.

cumhurbaşkani-erdoğan-fatihte-2-bin-taksiciye-seslendi!.jpg

İftar etkinliği, tüm taksicilere sürpriz hediyeler dağıtılmasının ardından sona erdi.