BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,61
ALTIN 2.391,22
HABER /  GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Bodrum’da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Muğla’nın Bodrum ilçesinde 4-5 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı ...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Muğla’nın Bodrum ilçesinde 4-5 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı 4. Türk Konseyi Devlet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere Muğla’nın Bodrum ilçesine geldi.
Muğla’nın Bodrum ilçesi Göltürkbükü Mahallesindeki Hilton Restort&SPA’da iki gün sürecek 4. Türk Konseyi Devlet Başkanları Zirvesi toplantısı için Milas-Bodrum Havalimanına saat 11.50’de iniş yapan Cumhurbaşkanı Gül’ü, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün karşıladı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, havalimanında Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile bir süre sohbet etti. Cumhurbaşkanı Gül’ün uçağı ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Enerji Bakanı Taner Yıldız da Muğla’ya geldi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, havalimanından karayolu ile zirvenin yapılacağı Türkbükü mahallesindeki Hilton Otel’e gitti.
Zirveye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yanı sıra Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev ve Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov, konuk ülkelerin Dışişleri Bakanları, Kültür ve Turizm Bakanları katılıyor.
(İHA)