BIST 9.981
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.428,25
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Cümbüş virtözü AK Parti'ye oy isteyecek

Roman virtözü Erdoğan'a vefa borçlarını ödemek için Antalya'nın köylerini dolaşarak AK Parti'ye oy isteyecek.

Abone ol

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Roman açılımını destekleyen cümbüş virtözü, cümbüşüyle köy köy dolaşarak AK Parti için oy isteyecek.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan cümbüş ustası Şükrü Doğtaş, Başbakan Erdoğan'ın Roman açılımını gönülden desteklediklerini söyledi. Toroslarda ve Konya'nın Beyşehir ilçesinde yaşayan Abdalların, Erdoğan'ın Roman açılımını desteklediği için 12 Eylül anayasa değişikliği halk oylaması referandumunda 'Evet' dediğini belirten Doğtaş, 12 Haziran seçimlerinde oylarını AK Parti'ye vereceklerini ifade etti.

Doğtaş, "Başbakanımızın Roman açılımını sonuna kadar destekliyoruz. Yıllarca yaşadığımız toplumda yok sayıldık. Çingene, Abdal, kağıt toplayıcısı, buçuk millet ve Roman diye hep ikinci sınıf insan muamelesi gördük. İlk defa Başkabanımız bize sahip çıktı. Bizi adam yerine koyarak sorunlarımızı dinledi. İnsanlar lafa gelince eşitiz diyor. Hepsi lafta. Hangi esnaf ben Romanın, ben çingeneyim ve Abdalım deyince iş veriyor. Biz ekmeğimizi alın teriyle kazanıyoruz. Benim arkadaşlarım sabahın 5'inde kağıt toplamaya çıkıyor. Lafla eşitlik, lafla peynir gemisi yürümüyor." diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın, kendilerini adam yerine koyarak sorunlarını dinlediği için vefa borçları olduğunu belirten Doğtaş, vefa borçlarını ödemek için elinde cümbüşüyle 12 Haziran seçim tarihine kadar, Antalya'nın köylerini dolaşarak AK Parti'ye oy isteyeceğini kaydetti.