BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,77
ALTIN 2.439,58
HABER /  MEDYA

Çukur ne zaman başlayacak birinci bölüm fragmanı yayınlandı

Çukur ne zaman başlayacak Çukur oyuncu kadrosu ve birinci bölüm fragmanı belli oldu. Show TV'nin ilgiyle beklenen dizisi Çukur 23 Ekim 2017 tarihinde birinci bölümüyle ekranda olacak. Çukur ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Show Tv'nin merakla beklenen dizisi Çukur başlama tarihi belli oldu. 1.bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından ilgiyle beklenen Çukur hem güçlü oyuncu kadrosuyla hem de senaryosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Çukur 23 ekim birinci bölüm fragmanı haberimizde.

Başrollerini Dilan Deniz Çiçek ile Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı Çukur birinci bölüm fragmanı yayınlandı. Sosyal medyada olay olan Çukur'un başlama tarihi de belli oldu. Çukur dizisi Show Tv ekranlarında 23 Ekim 2017 Pazartesi günü başlayacak.

ÇUKUR DİZİSİ KONUSU NE?

Koçovalı ailesinin en küçük oğlu, gözü kara ve isyankar Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli ile deli dolu ve dik kafalı, yaşam enerjisiyle herkesi kendine hayran bırakan Sena rolünde izleyeceğimiz Dilan Çiçek Deniz’in yer aldığı dizinin ilk tanıtım afişi merak uyandıran, çarpıcı görsel dili ile çok konuşulacak.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

ÇUKUR DİZİSİ OYUNCU KADROSU

ARAS BULUT İYNEMLİ - YAMAN

DİLAN DENİZ ÇİÇEK - SENA

ERKAN KOLÇAK KÖSTENGİL

ÖNER ERKAN- SELİM

RIZA KOCAOĞLU - ALİÇO

NEBİL SAYIN 

KUBİLAY AKA

ERCAN KESAL

PERİHAN SAVAŞ - SULTAN

ÇUKUR DİZİSİ İLK BÖLÜM TANITIM FRAGMANI