BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52
HABER /  EKONOMİ

PTT Kargo uygun fiyatlarıyla şaşırtıyor

PTT Kargo, hem yurt içi hem yurt dışı gönderilerinizi en güvenli şekilde taşıyor, hem de uygun fiyatlarıyla da şaşırtıyor.

Abone ol

Dünyada bir saniye içinde yüzlerce kargo gönderildiğini biliyor musunuz? Özellike e-ticaretin yaygınlaşmasının ardından lojistik hizmetleri öylesine değerli hale geldi ki pek çok firma ve birey gönderileri için en hızlı ve en güvenli yolu tercih ediyor. Ancak kargo şirketlerinin bu denli çok olması gönderiler için kargo şirketi seçme işini hayli zorlaştırıyor.

PTT KARGO'NUN 4 BİNE YAKIN ŞUBESİ BUNUYOR

PTT Kargo, hem yurt içi hem yurt dışı gönderilerinizi en güvenli şekilde taşıyor. Türkiye genelinde 4 bine yakın şubesi bulunan PTT Kargo, hem hızlı ve güvenilir olması hem de pratik yoldan kargo gönderimine imkan vermesi nedeniyle en çok tercih edilen kargo şirketleri arasında yer alıyor. Posta çeki hesabı veya pos cihazı bulunan PTT iş yerlerinde, kredi kartıyla ödeme yapılabilmesi PTT Kargo’nun sunduğu kolaylıklardan yalnızca biri.

İNTERNET ÜZERİNDEN KARGO TAKİBİ

Telefonun yanı sıra kurye çağırmak için internetten de başvuru yapılabilmesi, internet üzerinden kargo takibi, teslim bilgilerinin kısa mesaj veya e-posta yoluyla ücretsiz olarak alınabilmesi, gönderilerin sigortalanması, önemli günlerde özel indirim uygulamaları PTT Kargo’nun onlarca avantajından bazıları. Tüm illerden 444 1 788 numaralı telefonu arayarak veya www.ptt.gov.tr adresine girerek gönderi siparişi verilebiliyor.

“Mobil Öğren PTT Mobil Bilgi Servisi” ile cep telefonundan 1840’a mesaj atıldığında ise kargonun yeri, gönderi ulaşım süresi ve gönderi ücretini öğrenmek de mümkün. Tüm bu hizmetlerin karşılığında PTT Kargo uygun fiyatlarıyla da şaşırtıyor.
Güvenilir, hızlı, pratik ve uygun fiyat seçenekleriyle PTT Kargo, size en yakın mesafede...