BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,62
ALTIN 2.394,37
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75.bölüm Hızır'dan büyük intikam yemini

ATV'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 75.bölümüyle ekranda. Eşkiya yeni bölümde izleyenler nefeslerini tutacak. Kızı Zeynep'in ölümünden sonra intikam yemini eden Hızır ne yapacak?

Abone ol

Başrollerini Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca'nın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 10 Ekim tarihinde 75.bölüm ile ekrana gelecek. Ekrem'i öldürmek için harekete geçen Hızır'ın planı ne olacak? Gelin hep birlikte yeni bölümü inceleyelim.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. bölüm fragmanında Hızır artık rahat vermeyen Ekrem'in icabına bakma konusunda kararlıdır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. bölüm fragmanında kafasında planını kuran Hızır, Ünal ve Servet aracılığıyla bu işlemi gerçekleştirmeyi düşünmektedir. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. bölüm fragmanında her şey Hızır'ın istediği gibi mi olacaktır? 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam izleyenler nefeslerini tutacak. Kızı Zeynep'in ölmesinden sonra harekete geçecek olan Hızır, intikam alabilmek için plan yapar.