BIST 9.450
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.495,37
HABER /  MAGAZİN

Çukur Asi Celasun Kubilay Aka kimdir aslen nereli keşfedilme hikayesine bakın!

Vatanım Sensin dizisinde yer aldıktan sonra iyi bir çıkış yakalayan Kubilay Aka, şimdi Çukur dizisinde oynayacak. Çukur'da Asi Celasun karakterine hayat verecek olan Kubilay Aka kimdir aslen nereli kaç yaşında? Çukur birinci bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Çukur'da Asi Celasun karakterine hayat verecek olan Kubilay Aka kimdir? Kubilay Aka özel hayatı ve biyografisi tüm detaylarıyla haberimizde.

Show Tv'nin merakla beklenen dizisi Çukur 23 Ekim tarihinde başlayacak. Dizinin oyuncuları şimdiden merak edilmeye başlandı. Çukur birinci bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren merak konusu oldu. Oyuncuların ilgiyle izlendiği dizide Asi Celasun karakterini Kubilay Aka canlandıracak. Gelin hep birlikte Kubilay Aka'nın özel hayatına bakalım:

Kubilay Aka öne çıkan genç isimlerden biri. Hem başarılı performansıyla hem de yakışıklılığıyla dikkat çeken Kubilay Aka, Vatanım Sensin dizisinden ayrıldıktan sonra Çukur ile geri dönüyor. 

HAVAYOLU ŞİRKETİNDE ÇALIŞIRKEN KEŞFEDİLDİ

Genç kızların yeni sevgilisi Kubilay Aka'nın keşfedilme hikayesini okuyunca çok şaşıracaksınız. 1995 doğumlu henüz daha 21 yaşında olan Kubilay Aka Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi bölümünden mezun oldu. Muğla Milas havalimanında özel bir şirkette çalışan Aka, yakışıklılığıyla o dönem herkesin ilgini çekti. Menajer Ufuk Ergin'in onu görmesi sayesinde ise hayatı değişti.

SOSYAL MEDYANIN EN ÇOK KONUŞULAN İSİMLERİNDEN BİRİ

Oynadığı dizinin ilk bölümünden sonra izleyenler tarafından hem yakışıklılığı hem de oyunculuğu takdir kazanan Kubilay Ata özellikle görüntüsü ile Burak Özçivit’e benzetildi ve sosyal medyanın en çok konuşulan konuların biri oldu.

Kubilay Aka, Vatanım Sensin dizisinde tanıştığı rol arkadaşı Miray Daner ile aşk yaşıyor.