BIST 9.541
DOLAR 32,49
EURO 34,59
ALTIN 2.475,45
HABER /  MEDYA

Çukur 9.bölüm fragmanı Vartolu'nun Mihriban sırrına bakın

Çukur 9.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın yani 18 Aralık'ta ekrana gelecek olan Çukur 9.yeni bölümde nefesler tutulacak. Çukur 9.yeni bölüm fragmani ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Show Tv'nin pazartesi günü ilgiyle izlenen dizisi Çukur 9.yen bölüm fragmanı yayınlandı. Sema ve İdris'in kaçırılması şok etkisi yaratırken Vartolu'nun annesinin mezarına gitmesi herkesi şoke etti. Gelin hep birlikte Çukur 9.bölüm fragmanına bakalım.

Pazartesi akşamlarına damgasını vuran, Show TV’de ekrana gelen ‘Çukur’un yeni bölümünde Yamaç, hayatının en zorlu anlarını yaşayacak. Mahalleye gelmesiyle birlikte taş üzerinde taş bırakmayan Serdar, İdris Koçovalı’yı rehin tutarak herkese meydan okurken, Sena’nın da Serdar’la yaptığı gizli anlaşma sonucu Selim tarafından kaçırılmış olması Yamaç’ın öfkesini Serdar’ın üzerinde toplayacak. Yamaç ile Serdar’ın karşı karşıya geleceği anda Sena’nın da orada bulunması tehlikeyi artıracak. Yeni bölümden bu heyecan dolu dakikaların yer aldığı özel video, kısa sürede büyük merak uyandırırken patlayan silahın ucunda kimin olduğu akıllarda büyük bir soru işareti yaratacak. Aynı zamanda Vartolu'nun annesinin mezarına gitmesi ise bomba etkisi yarattı. İşte Çukur 9.yeni bölüm fragmanı.