BIST 10.657
DOLAR 32,13
EURO 34,94
ALTIN 2.433,56
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Ahmet Hocadan U dönüşü

Habertürk'te Risale-i Nur hakkındaki sözleri Cübbeli'nin başına bela oldu. Tepkiler Cübbeli'ye geri adım attırdı.

Abone ol

Gezeteciler.com- SAİD-İ Nursi’nin yazdığı Risale-i Nur’ların anlaşılmasının güç olduğu yolunda açıklamalar yapan Cübbeli Ahmet Hoca’nın sözleri başına dert oldu.

Habertürk’te yayınlanan Teke Tek programındaki bu sözlerinin ardından Nurcu çevrelerden yoğun eleştiriler alan Cübbeli Ahmet Hoca, önceki gün çıktığı radyo kanalında geri adım attı.

Programda ‘Yanlış aktarımlarından da olsa Üstad’a gönül verenler üzülmüş olabilir. Bu nedenle ben özür diliyorum. Bazı kere insan haddini aşar. Üstad Hazretleri Allah dostlarından, mukaddestir” dedi.

İHALEYİ FATİH ALTAYLI'YA BIRAKTI!

Ama ilginç olan şu ki Cüppeli ihaleyi Fatih Altaylı'ya bıraktı. Altaylı'nın soru soramadığını, gelen maillerin programı yönlendirdiği, önceden söylenenlerin sorulmadığı vs... Faturayı olduğu gib Altaylı'ya çıkaran Cüppeli bakalım bir daha Teke Tek'e çıkacak mı?

İşte Cübbeli Ahmet Hoca’nın sözleri Fatih Altalyı hakkında söyledikleri;

O progamda bana sorular önceden verilmedi. Habertürk'teki Fatih Altaylı'nın Teke Tek programı. Ben bir kaç kere rica ettim ama sorular verilmiyor. Kendisi de ne soracağını bilmiyor. Orada mailleri okuyor ve oradan atıyor ortaya bir soru. Programın şekli böyle gidiyor. Hatta reklamlar geçiyor yakanalda, ben arakadaşlara diyordum o reklamları takip edin bakalım ne soracaklar. Orada işte 'kredi kartıyla kurban olur mu?' gibi şeyler söylenmiş. Ama TV de ilan edilen soruların hiçbirini sormadılar. Bu Risale-i Nur meselesi de orada çıktı, birden sordular.

İŞTE İNTERNATHABER ARŞİVİNDEN
CÜBBELİ'NİN REKOR KIRAN
VİDEOLARI...

[PAGE]

Cübbeli Ahmet Hoca, kendisine ait web sitesinden bu kez de İsviçre'ye minare yasağı için seslendi. Hoca, yasakla ilgili konuşurken öyle sözler etti ki cemaat kendini gülmekten alamadı.

İŞTE CÜBBELİ'NİN MİNARE VAAZI:


CÜBBELİ CEM YILMAZ'A KARŞI

[PAGE]

Cübbeli Ahmet Hoca'nın televizyon ve vaaz performansı Cem Yılmaz'ınkini aratmıyor!

Hatta Cübbeli Ahmet Hoca ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın bazı esprileri kendinden aldığından emin!...

"Benim sözlerimi birebir kullanıyor" diyor!..

Cübbeli'nin bu sözlerinden yola çıkan Bizden Kaçmaz ekibi Cübbeli ve Cem Yılmaz'ın sözlerinden bir kolaj yapmış...

İzleyin siz karar verin! Sizce hangisi daha komik?