BIST 10.258
DOLAR 32,34
EURO 34,78
ALTIN 2.388,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çorum'da bayilik fuarı açıldı

Expo TR83 Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen 'Bayim Olur musun?-Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı' Çorum'da açıldı.

Abone ol

Expo TR Fuarcılık Merkezi'nde açılan fuara 50 firma katılıyor. Fuar açılış törenine Vali Mustafa Toprak başta olmak üzere, Garnizon Komutanı J. Albay Eyüp Bölük, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Güney, EXPO TR83 Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Can Özatay, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

EXPO TR83 Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Can Özatay, fuar ile ünlü markaları Anadolu'ya taşıyacaklarını kaydederek, markalaşmayı ve markaların büyümesini desteklerken kendi markasını da yaratacağına inandıkları fuarın, Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Franchising Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirildiğini kaydetti.

Türkiye'de 8., Anadolu'da ise ilk olma özelliğini taşıyan fuarın açılış kurdelesini Vali Mustafa Toprak, Garnizon Komutanı J. Albay Eyüp Bölük, ÇTSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve EXPO TR83 Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Can Özatay birlikte keserlerken, daha sonra fuarda yer alan firma stantlarını birlikte gezdiler.