BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Çöp kamyonu böyle can aldı

Ankara’da meydana gelen kazada çöp kamyonu, özürlü bir vatandaşa çarparak ölümüne neden oldu.

Abone ol

Ankara’da meydana gelen kazada çöp kamyonu, özürlü bir vatandaşa çarparak ölümüne neden oldu.

Olay, Etlik General Tevfik Sağlam Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, doğuştan ayakları gelişmeyerek özürlü kalan Nevzat Özyavuzer (28), akülü özürlü aracıyla yol kenarında ilerlemeye başladı. Bu sırada R.E. yönetimindeki 34 BH 1798 plakalı çöp kamyonu yolda ilerlerken Nevzat Özyavuzer’in kullandığı özürlü aracını göremeyerek, altına aldı. Çöp kamyonunun altına aldığı Nevzat Özyavuzer olay yerinde feci şekilde can verdi.

ŞOFÖRE SALDIRDILAR 

Olayı görenler sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Polis olay yerinde güvenlik önlemi alıp çevrede toplanan meraklı insanları uzaklaştırdı. Ölen kişinin eniştesi olduğu iddia edilen bir kişinin üzgün olduğu gözlendi. Bir ara çöp kamyonu şoförünü gören enişte ve yanındakiler R.E.'ye saldırdı. R.E. olay sonrasında gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. İncelemelerin ardından Nevzat Özyavuzer’in cesedi cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

KALDIRIMA ÇIKAMADIĞI İÇİN...

Görgü tanıkları, Nevzat Özyavuzer’in akülü araba kullanmasından dolayı kaldırıma çıkamadığı için yol kenarında aracını sürdüğünü söyledi. İşsiz olan Özyavuzer’in CD topladığı ifade edildi. Çevre sakinleri Nevzat Özyavuzer’in herkesçe sevilen bir olduğunu bu olaya çok üzüldüklerini ifade ettiler. Mahalleli olarak çöp kamyonlarından şikâyetçi olduklarını, önlerine ne gelirse gelsin hiçbirinin dikkat etmediğini iddia ettiler.