BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,81
ALTIN 2.400,16
HABER /  DÜNYA

Çöp eve süpürge yetmedi kepçeyle temizlediler

Uşak merkez Sarayaltı Mahallesi 2. Açık Sokak Numara 9 ‘dan kötü kokuların gelmesi neticesinde vatandaşların ihbarını alan Uşak Belediyesi T...

Abone ol

Uşak merkez Sarayaltı Mahallesi 2. Açık Sokak Numara 9 ‘dan kötü kokuların gelmesi neticesinde vatandaşların ihbarını alan Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri A.Ü’ye ait olan evi boşalttı.
Daha önce de benzer durum nedeni ile boşaltılan evden 3 kamyon çöp çıkarıldı. Konu hakkında bilgi veren Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Zeki Türegün, belediyenin bu tür konularda hassas davrandığını kaydetti. Bu tür durumların hem çevreye hem de evde yaşayanların kendisine ciddi zararlar vereceğini belirten Türegün, "Halk sağlığını tehdit eden her türlü olgunun karşısında yer almaktayız. Bilindiği gibi daha önce birkaç evde de bu tür durumlar ile karşılaşmıştık. Biz belediye ekipleri olarak böyle kötü durumların devam etmemesi adına hemen müdahalemizi gerçekleştirmekteyiz” dedi.
Uşak Belediyesi’nin halk sağlığını tehdit eden bu tür durumlara hassas yaklaşacağını vurgulayan Türegün, müdahaleler konusunda da zaman kaybetmeden hareket edeceklerini iletti. Vatandaşların da hassas olmalarını isteyen Türegün, " Halk sağlığını tehdit edecek olan her türlü unsurda vatandaşlarımız da hassasiyet göstermeleri gerekmektedir. Bize yapılacak her türlü ihbarı önemseyeceğimizi belirtmek isterim. Bundan sonra da gelen ihbarlar konusunda titiz davranacağız” şeklinde konuştu.