BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.399,11
HABER /  DÜNYA

Marketten 25 bin TL’lik soygun

Muğla’nın Marmaris İlçesi’ne bağlı Hisarönü köyünde bir markete giren 3 hırsızlık, bir saatte çuvallara doldurdukları 25 bin TL’lik içki ve ...

Abone ol

Muğla’nın Marmaris İlçesi’ne bağlı Hisarönü köyünde bir markete giren 3 hırsızlık, bir saatte çuvallara doldurdukları 25 bin TL’lik içki ve sigarayı alarak kayıplara karıştı. Marketin çelik kasasının da çalındığı hırsızlık anı, marketin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Edinilen ilgiye göre; Hisarönü Köyü’nde 10 yıldan bu yana marketçilik yapan Hüseyin Kömür’e ait bir markette hırsızlık olayı yaşandı. Kamyonetle gece 02.00 sıralarında markete gelen 3 kişi marketin tel örgülerini kesip kapının kilidini kırarak içeri girmeyi başardı.
Zanlılar yaklaşık bir saat boyunca 12 bin TL değerindeki bin 500 paket sigara ve 13 bin TL’lik içkiyi yanlarında getirdikleri çuvallara koyarak kamyonete taşıdılar.
Hırsızlık şüphelilerinin sigara ve içkileri çalarken sergiledikleri rahat tavırları dikkat çekti. Zanlılar, içki ve sigaraları çaldıktan sonra sıra çelik kasayı taşımaya geldi. 3 kişi kilolarca ağırlığında çelik kasayı marketten sürükleyerek kamyonete taşıdı. Ancak hırsızların içinde değerli ziynet eşyası ve para olduğunu sandığı kasada tapu senetleri dışında değerli bir eşya yoktu. Hırsızlar kasada bulunan bozuk para bölümünden 300 TL’lik madeni parayı da çalarak 25 bin TL’lik içki ve sigarayla birlikte kayıplara karıştı.
Sabah 05.00 sıralarında markete gelen Hüseyin Kömür, işyerinin dağınık olduğunu far edip marketin soyulduğunu anlayarak jandarmaya haber verdi. Kömür’ün sağa sola koşturarak feryat etmesi ise güvenlik kamaralarına yansıdı. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri markette parmak izi çalışması yapıp güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Jandarma ekipleri şahısların eşkallerinin belirleyerek yakalama çalışması başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.