BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da çok sayıda uçak seferleri iptal edildi!

İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olumsuz hava koşullarından dolayı bir çok uçuş iptal edildi.

Abone ol

Dün öğlen saatlerinde başlayan ve akşama doğru etkisini giderek arttıran şiddetli yağışların bugün de etkili olması bekleniyor. Bu nedenleTHY'ninsaat 13.45'e kadar olan bazı iç hat uçuşları operasyonel nedenlerden dolayı iptal edildi.

Dün yaşanan meteoroloji kaynaklı gecikmelerle birlikte seferlerden bazıları birleştirildi. Bazı seferlerde ise uçak tipi büyütüldü. Bu arada İzmir, Bodrum ve Antalya uçuşları yapılıyor.

Dün İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeni ile THY, 64 iç hat uçuşunu iptal etmişti.

THY'DEN AÇIKLAMA: ARAMADAN YOLA ÇIKMAYIN

Türk Hava Yolları (THY), kötü hava muhalefeti nedeniyle durdurulan seferlerle ilgili resmi internet sitesinden yazılı bir açıklama yaptı.

THY'nin yaptığı açıklamada, "İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeni ile kapanan İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı kısmen tekrar iniş ve kalkış trafiğine açılmıştır. Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz" denildi.

BÖLGELERİMİZDE HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA: Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova ve Bilecik) ve Tekirdağ çevreleri ile Kırklareli'nin doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Az bulutlu zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde bölgenin kuzey kesimleri ile Afyonkarahisar çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Osmaniye, Adana'nın kuzey ve doğu ilçeleri ile Mersin'in iç kesiminin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara, Eskişehir, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, bölgenin batısı ile Kastamonu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Bolu, Düzce ve Karabük çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğusunun yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Ancak seferlerdeki son durumu öğrenmek için arayan vatandaşlar, çağrı merkezine ulaşamamaktan şikayetçi...

http://www.mgm.gov.tr/FTPDATA/analiz/0612buyuk.PNG