BIST 9.680
DOLAR 32,41
EURO 34,45
ALTIN 2.488,61
HABER /  GÜNCEL

Çocukları duymasın diye banyoya gidip...

ERZİNCAN'daki birliğine giderken, PKK'lı teröristler tarafından yolu kesilip kaçırılan Müslüm Altıntaş'ın babası Şevket Altıntaş çileden çıktı.

Abone ol

Acılı baba Şevket Altıntaş, çocukları duymasın diye banyoya gidip musluğu açarak gizli gizli ağladığını söyledi.

Oğlu kaçırıldıktan sonraki 5 ayda psikolojik tedavi görmeye başladığını belirterek, "Her şeyi vurup kırasım geliyor.Üstümü paramparça etmek istiyorum. Oğlumu verin artık” dedi.

Acemi birliğini tamamladıktan sonra, memleketine izne dönen Asker Müslüm Altıntaş, 2 Ekim'de izinden askerlik yeri olan Erzincan'a giderken, Tunceli'nin Pülümür ilçesinde yolu kesilip, kaçırılmıştı. Daha önce de oğlunun bulunması için medyadan yetkililere seslenen Şevket Altıntaş, yaklaşık 20 gün önce PKK'nın örgüte yakın medya kuruluşları tarafından oğlunun sağlıklı olduğu yönünde görüntüleri yayınladığını ifade etti.

Oğlu ile ilgili en ufak bilginin kendisiyle paylaşılmasını isteyen baba şevket Altıntaş, kendisinin devletten habersiz bir adım atmak istemediğini kaydetti. 20 gün önce örgüte yakın medyada oğlunun görüntülerinin yayınlandığını ifade eden Baba Şevket Altıntaş, oğluna psikolojik işkence yapıldığını savundu.

BANYODA GİZLİ GİZİ AĞLIYOR

Oğlu kaçırıldıktan sonraki 5 aylık süreçte psikolojik tedavi görmeye başladığını anlatan acılı baba, açıklamaları esnasında ise zaman zaman kendi saçını yoldu. Çocukları duymasın diye banyoya gidip musluğu açarak gizli gizli ağladığını belirten acılı baba Altıntaş, "Benim gecem gündüzüm belli değil. Odama çekilip ağlıyorum. Çocuklar duymasın diye, musluğu açıp banyoda ağlıyorum. Ben bir babayım, onlar etkilenmesin. Ben ayakta durmalıyım. Bende şu an psikolojik tedavi görüyorum. Her şeyi, vurup kırasım geliyor. Farklı bir şeyler yapmak istiyorum parçalamak istiyorum kendimi. Ama işte babayım. Ben örnek olmalıyım. İnsan bir yerden sonra tıkanıyor" dedi.

“BEN KÜRT, EŞİM TÜRK, HEPİMİZ KARDEŞİZ''

Kaçırılan asker Müslüm’ün annesi Songül Altıntaş da Kürt olduğunu belirterek, oğlunun dağlarda bu soğuk havada dayanamayacağını ifade etti. Oğlunun sağlığından şüphe ettiğini ifade ederek, oğlunu geri istediğini söyleyen anne Songül Altıntaş, “Oğlumu gördüm dünyalar benim oldu. O duyguyu anlatamam. 3,5 buçuk aydır oğlum kaçırıldı. Oğlumu gördüm ama, oğlumun sağlığından şüpheleniyorum. Oğlum dağlarda nasıl sağlıklı olsun. Tek erkek çocuğum, bana oğlumu versinler. Ben kürdüm eşim Türk, hepimiz kardeşiz. Bu soğuk havada, mağaralarda kim dayanır ki. Oğlum, mağarada dayanamaz. Kimse oğlumdan incinmediği gibi, oğlumun karıncayı bile incitmemiştir” ifadelerini kullandı.