BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.429,04
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu İstanbul için kar saati!

İSTANBUL hava durumu için yeni kar alarmı meteoroloji duyurdu. İstanbul'da öğleden sonra kar yağışı başladı ve aralıklarla etkisini arttırarak devam edecek. Hava durumu İstanbul için son rapor haberimizde

Abone ol

İSTANBUL hava durumu kar bastırdı meteoroloji uyardı. İstanbul'da günlerdir beklenen kar yağışı öğleden sonra başladı ve etkisini akşam daha da arttırdı. Özellikle Marmara'nın doğusunda etkili olacak kar yağışı 4 gün boyunca devam edecek. İstanbul'da sıcaklık değerleri 5 derece birden düşecek.

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR SERT GELİYOR!

Gece saatleride yer yer etkili olan kar yağışı özellikle Anadolu Yakası'nda kuvvetli olarak görülecek.

İŞTE SAAT SAAT İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul’daki kar yağışı rüzgarlarla birlikte yerel olarak aralıklı kar sağanakları şeklinde pazartesi gününe kadar etkili olacak.

İstanbul il genelinde değişik yerlerde 5-25 cm civarı örtü yapması beklenilen kar yağışlarının ve soğuk hava nedeniyle meydana gelecek buzlanma ve don olayının oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Sıcaklık değerleri 5 derece birden düşüyor.

İstanbul için 5 günlük hava durumu

Cumartesi ve pazar günü de devam edecek olan kar yağışı yeni haftaya da taşınacak. Pazartesi gününden sonra İstanbullu güneşin yüzünü görecek.  

İstanbul ile birlikte Sakarya ve Kocaeli çevreleri için de kuvvetli kar yağışı uyarısı geldi.


YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?