BIST 10.286
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.408,72
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çocuklar sokakta değil yaz okulunda

Konak Belediyesi, çocuk ve gençleri sokaktan ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla on ayrı merkezde yaz spor okullarını açtı.

Abone ol

Gençlerin büyük bir ilgi gösterdiği yaz spor okullarında; Futbol, Tekvando, Voleybol, Basketbol, Step- Aerobik, Halkoyunları, Jimnastik ve Bocce branşlarında çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Konak Belediye Başkan Hakan Tartan, spor yapma olanağı bulmakta güçlük çeken gençlere bir fırsat yarattıklarını belirtti. Başkan Tartan,”Önümüzdeki süreçte yeni spor alanları kazandırılarak, yeni kurslar açarak daha çok gencin spor olanaklarından yararlandırılması sağlanacak. Asıl amacımız gençlerimizi sokaklardan ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak. Hedefimiz ise; gençlerin, başarılı oldukları branşlarda önünü açmak, onları profesyonel yaşama, milli takım kadrolarına kadar taşımak olacak” dedi.

Konak Belediyesi olarak her alanda sürdürülen başarılı çalışmaları sporun çeşitli branşlarına da taşıdıklarını vurgulayan Başkan Tartan şöyle devam etti;

“Çalışmalarımızdan binlerce genç yararlanıyor. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamak amacıyla çeşitli semtlerimizde açılan spor merkezlerinde başarılı sporcular yetişiyor. Pedagojik eğitim görmüş antrenörlerin denetiminde ve spor uzmanlarınca yönetilen spor merkezlerindeki gençler başarıdan başarıya koşuyor. Biz onların başarılarını gördükçe mutlu oluyoruz.”