BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Çocuklar da gazdan etkilendi

Beşiktaş’ta Barbaros Bulvarı’nda çıkan 1 Mayıs olaylarında biber gazında etkilenen çocuklar gözyaşlarına boğuldu. Ailelerinin kucağında evle...

Abone ol

Beşiktaş’ta Barbaros Bulvarı’nda çıkan 1 Mayıs olaylarında biber gazında etkilenen çocuklar gözyaşlarına boğuldu. Ailelerinin kucağında evlerden çıkartılan çocuklar, su ve limonla gazın etkisinden kurtulmaya çalıştı.
Beşiktaş Barbaros Bulvarı’nda Taksim’e yürümek isteyen gruba polis müdahale etti. Ara sokaklara kaçan göstericiler polise taş ve misket attı. Eylemcilerin peşinden giden polis, biber gazı atarak karşılık verdi. Bu sırada yoğun şekilde biber gazına maruz kalan sokakta bulunan bir evde yaşayan aile ve çocukları zor anlar yaşadı. Aile ve 3 çocuğu biber gazından etkilenerek dışarı çıktı. Polis ve göstericilerin arasında kalan aile ve çocukları, zor anlar yaşadı. Polisin ‘Çocuklar var’ uyarısı üzerinde iki taraf da durdu ve ailenin sokaktan çıkartılması sağlandı. Bu sırada çocukların gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Biber gazından etkilenen çocukların gözüne polis tarafından limon sıkıldı.
(İHA)