BIST 9.953
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.433,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çocuklar akıllı tahta sözü aldı

Güngören Belediyesi'nin mikrofonu vatandaşa uzattığı 'Halk Meclisleri', Mareşal Çakmak ve Merkez Mahallesi'ndeki toplantılarda devam etti.

Abone ol

Özellikle Belediye Başkanı Karaman'a gösterdikleri yakın ilgiyle dikkat çeken çocuklar, son toplantılarda bunun karşılığını da almayı başardı.

Çocuklara yeni parklar ve 'cep havuzları' kazandıracaklarını belirten Karaman, ayrıca önümüzdeki yeni eğitim-öğretim yılı başlangıcıyla birlikte bütün ilköğretim okullarının birinci sınıflarında akıllı tahta uygulamasına geçileceğini de müjdeledi.

Önceki gün Mareşal Çakmak Mahallesi'ndeki halk meclisi çocukların Başkan Ş.Yücel Karaman'a sevgi gösterileri eşliğinde başladı. Bu mahalledeki Ortaklar Caddesi'ni trafiğe kapatacaklarını vurgulayan Karaman, eğitime yönelik desteklerinin sürdüğünü de hatırlatarak, önümüzdeki yıl bütün ilköğretim birinci sınıflarda akıllı tahta uygulamasını hayata geçireceklerini kaydetti.

Toplantıda görüşlerini dile getiren bazı vatandaşlar, balkondan halı temizlenmesine ve zamansız çöp çıkartılmasına dikkat çekti. Belediyenin uyarılarına rağmen bazı mahalle sakinlerinin bunu dikkate almadığından yakınan vatandaşlar, birlikte çalışarak Güngören'i daha yaşanılır bir ilçe haline getirebileceklerini vurguladı.

CEP HAVUZLAR YOLDA

Merkez mahallesinde gerçekleştirilen toplantıda da müjde vermeye devam eden Başkan Karaman, yine minikleri sevindirdi. Karaman, çocukların yüzme öğrenebilmesi için cep havuzlarını hayata geçireceklerini söyledi. Merkez mahallesi sakinlerinin de yakın ilgisiyle karşılayan Karaman, halkın sıkıntılarını çözme konusunda geri adım atmayacaklarının altını çizdi.

Halk meclislerinde Başkan Ş.Yücel Karaman'a belediye birim müdürleri yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve AK Parti Güngören İlçe Başkanı Ercüment Sever de eşlik ediyor.