BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,76
ALTIN 2.433,72
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beşiktaş Şan Ökten çöplük tesisleri

Beşiktaş’ın alt yapısının çalıştığı tesislerin çevresi inşaat harfiyat alanına döndü... Yapılan uyarılara rağmen tesis bu kötü görüntüden kurtarılamadı.

Abone ol

Fulya’daki Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri’nin çevresi içler acısı bir görüntüde... Etraf inşaat harfiyat alanına döndüğü gibi çöplerle de kaplı.

Star İstanbul gazetesinin haberine göre, Siyah-Beyazlı renklere gönül verenler, Şan Ökten Tesisleri’nin önünden geçenler, kötü görüntünün Beşiktaş’a yakışmadığını belirtip, ilgililerin bir an önce bu işe bir el atması gerektiği görüşünde birleşiyor. Ancak yapılan tüm uyarılara rağmen henüz Şan Ökten’in etrafında bir çalışma başlatılmış değil.

Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Şan Ökten’in adını taşıyan ve alt yapının kullandığı bu tesislerin yenileneceğini Başkan Yıldırım Demirören son genel kurul öncesi belirtmiş ve bu işi de yönetici Serdal Adalı yapacağına dair söz vermişti. Şimdi Siyah-Beyazlı camia Adalı’dan sözünü tutmasını ve Beşiktaş tarihinde önemli bir yeri olan Şan Ökten’in adını taşıyan tesislerin onun ismine layık hale getirilmesini istiyor.