BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çocuk ve dinlenme parkı törenle açıldı

Osmangazi Belediyesi tarafından Küçükbalıklı'da yaptırılan Çocuk ve Dinlenme Parkı görkemli bir törenle açıldı.

Abone ol

Açılışta konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kamulaştırma için 750 bin, park için 175 bin lira harcadıklarını söyledi.

Osmangazi Belediyesi, çarpık yapılaşmanın yoğun olarak yaşandığı Küçükbalıklı Mahallesi’ne soluk aldıracak olan Küçükbalıklı Çocuk ve Dinlenme Parkını, düzenlenen renkli bir törenle hizmete açtı.
Açılış törenine Bursa Milletvekili Ali Kul, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen ve çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul, Bursa'nın efendisi değil hizmetçisi olduklarını belirterek, "Gece gündüz çalışacağız. Biz elimizden gelenin ardına koymamanın mücadelesini veriyoruz. Bu dünyanın fani olduğunu biliyoruz, insanlara hizmetin hakka hizmet ibadet olduğunu bilip var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim milletimiz arasında en önemli unsur birlik beraberliktir. Bunu bozmak isteyen dahili ve harici bedbahtlar var. Allah onlara fırsat vermesin. Biz birliğimizi, beraberliğimizi, güzelliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece hiç kimse bu milletin elini bükemeyecektir.
Peşkeş çekersek arkamızdan beddua ederler. Bursa'yı masanın üstüne yatırmışız, her şey planlanmış zamanı gelince bir bir hepsi yapılacak" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, kenti yaşanabilir hale getirdiklerini kaydederek, en büyük yatırımı ulaşıma yaptıklarını hatırlattı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, çarpık yapılaşmanın yoğun olarak yaşandığı bölgede hizmet vermenin çok zor olduğunu söyledi. Dündar “Bu parkı yapabilmek için yaklaşık 750 bin lira kamulaştırma yapılırken, park 175 bin liraya mal edildi. Yani kamulaştırma parasıyla bölgeye 4 tane daha park yapabilecekken, bu üç parkın parasını bir tane park yapacak arsayı bulmak için harcıyoruz” dedi.

Küçükbalıklı Çocuk ve Dinlenme Parkı, Osmangazi Belediyesi’nce kamulaştırılan 2 bin metrekarelik alan üzerinde gerçekleştirildi.