BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Çocuk kavgası silahlı çatışmaya dönüştü

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde çıkan çocuk kavgası, olaya büyüklerin de karışmasıyla büyüdü. İki komşu aile fertlerinin birbirine girdiği ol...

Abone ol

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde çıkan çocuk kavgası, olaya büyüklerin de karışmasıyla büyüdü. İki komşu aile fertlerinin birbirine girdiği olayda 4 kişi yaralanırken, 5 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre olay, Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi’nde 1734. Sokak’ta meydana geldi. İki komşu ailenin çocuklarının kavga etmesiyle, olaya büyükler de karıştı. Önce sözlü başlayan tartışma, daha sonra taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Kavgaya karışan şahıslardan biri evde bulunan pompalı tüfekle karşı tarafın üzerine rastgele ateş açarken, açılan ateş sonucu pompalı tüfekten çıkan saçmaların vücuduna isabet etmesiyle Mustafa Necati S. (58), Onur K. (14), Emin Y. (20) ve Ahmet A. (18) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kadirli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, kavgayı yatıştıran polis ekipleri yaptıkları inceleme sonucu, olayda kullanıldığı tespit edilen 2 adet pompalı tüfekle 11 adet boş kovan ele geçirdi. Polis, olayla ilgili 5 kişiyi de gözaltına aldı.
Soruşturma devam ediyor.
(İHA)