BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,63
ALTIN 2.412,34
HABER /  GÜNCEL

Cipin altında can veren gelin hamile çıktı!

Erzurum'da yaşanan feci kaza sonucunda yaşamanı yitiren Nursan Yazıcı olayında yürekleri sızlatan bir olay yaşandı

Abone ol

Erzurum'un Aziziye İlçesi'nde, dün Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Cemal Şengel'in cipiyle çarptığı, kayınvalidesi 62 yaşındaki Safuriye Yazıcı ile birlikte yaşamını yitiren 25 yaşındaki Nurcan Yazıcı'nın hamile olduğu ortaya çıktı. Genç kadının kucağından fırlayıp ağır yaralanan oğlu 3 yaşındaki Ebubekir'in yoğun bakımdaki tedavisi ise sürüyor.

Kaza geçen çarşamba günü saat 17.30 sıralarında Erzurum- Erzincan karayolunun Aziziye İlçesi'ne bağlı Gezköy yakınlarında meydana geldi. Erzurum'dan halk otobüsüyle Gezköy'deki evlerine giden Safuriye Yazıcı, gelini Nurcan Yazıcı ve torunu Ebubekir, Şifa Hastanesi durağında indikten sonra karayolunun karşısına geçmek istedi. Bu sırada Aşkale yönünden gelen işadamı Cemal Şengel'in kullandığı 25 AY 850 plakalı cip, kucağında çocuğu Ebubekir olan Nurcan Yazıcı ile yanındaki kayınvalidesi Safuriye Yazacı'ya çarptı. Kaldırıma bir metre kala cipin çarpması sonucu Nurcan Yazıcı kaza yerinde, kayınvalidesi Safuriye Yazıcı ise kaldırıldığı hastanede yaşama veda etti. Annasinin kucağından fırlayıp ağır yaralanan minik Ebubekir ise hastanade tedavi altına alındı.

Safuriye Yazıcı ve gelini Nurcan Yazıcı'nın cenazeleri bugün gözyaşları arasında toprağa verilirken, yakınları, Nurcan Yazıcı'nın ikinci çocuğuna hamile olduğunu söyledi. Annesi Nurcan'ın kucağından fırlayarak ağır yaralanan 3 yaşındaki Ebubekir Yazıcı ise hala yoğun bakımdan çıkamadı.

Öte yandan trafik kazasında iki kişinin ölümüne, 1 kişinin de ağır yaralanmasına neden olan Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı olan işadamı Cemal Şengel, sorgusunun ardından dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine girdi.