BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,95
ALTIN 2.445,93
HABER /  GÜNCEL

Kader dediğin böyle bir şey!

Kader dediğin böyle bir şey işte... Yolda yürüyordu... Bir anda duraksadı... Ve dakikalarca olduğu yerde bekledi... Sonrasında ise...

Abone ol

Rize'de yayaya çarparak yaralanmasına neden olan cip merdivende asılı kaldı. Kaza anı kameralara saniye saniye yansıdı. Tedavi altına alınan yayanın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Piri Çelebi Mahallesi Ziraat Yokuşu mevkinde İlyas Aşar (52) yönetimindeki 61 EC 404 plakalı cip sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda yürüyen İfakat Şafak'a çarptı. Otomobil demir bariyeri kırarak merdiven boşluğunda asılı kaldı.

Kazada yaralanan İfakat Şafak 4 metrelik merdiven boşluğuna düştü. Otomobil sürücüsü Şafak'ı Rize Şar Hastanesine götürdü. Tedavi altına alınan Şafak'ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Trafik ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Olay yerine çağrılan bir kurtarıcı ile otomobil asılı kaldığı yerden kaldırıldı.

Mobese kameralarına takılan kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İŞTE KAZA ANI

Vidivodo.com : kaza anını bekleten duraksama  Etiket: kaza rize kader

İŞTE DİĞER KAZA ANI!
"ÖLÜME GİDERKEN DÖNDÜ KURTULDU"


Mersin'de bir market çalışanı dalgın dalgın yürürken bir minibüs son hızla onun gittiği yöne doğru geliyordu. Genç her ne olduysa bir anda durdu, geri döndü ve adeta 'Azrail'in pençesinden' kurtuldu.

İnsanın vadesi yetmeyince hiçbir sebep yokken dahi nasıl bir vesile ile yiyecek ekmek ve içecek suyunu tüketeceği dünyaya dönüş yapaabildiğini en iyi bu görüntüler anlatabilir.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Mezitli ilçesi Akdeniz Mahallesi'nde bulunan bir alış veriş merkezinin önünde meydana geldi. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen kazada, yoldan geçen bir minibüs, kontrolden çıkarak marketin önündeki kaldırımda park halinde bulunan bir başka araca arkadan çarptı.

Kazada, minibüs sürücüsü hafif yaralanırken, her iki araçta da hasar meydana geldi. Kamera kayıtlarına göre, market çalışanı bir kişinin kazadan 3 saniye ile ciddi bir yaralanmadan kurtulduğu görüldü.

Kaza öncesi, park halindeki aracın önüne gelen market çalışanı, unuttuğu bir şeyi almak için geri döndü. Tam bu sırada kontrolden çıkan minibüs, park halindeki araca çarptı. Çarpma sırasında park halindeki otonun hemen yanında bulunan market çalışanı, son anda kendini kurtarabildi.

İŞTE O ANLAR

Vidivodo.com : yaşamın kıyısında  Etiket: azrail kaza crash accident