BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Cinsel ilişkiyi reddeden karısını bıçakladı

Ne oluyor bize? Ramazan'a bir gün kala önümüzde korkunç bir tablo var. 3 ayrı olay ve 3 olayda da kadınlar şiddetin mağdurları...

Abone ol

Bugün kadınlara yönelik şiddette zirve yaptık. Ramazan'ın arefe gününde gelen 3 ayrı haber kan dondurdu.

BİRİNCİ VAKA; K.ÇEKMECE'de bir koca karısını aldattığı iddiasıyla boğazını keserek vahşi bir şekilde öldürdü.

İKİNCİ VAKA; BAYRAMPAŞA'da karısını restorana kilitleyen koca kurşun yağdırdı. 7 kurşun kadına isabet etti.

ÜÇÜNCÜ VAKA; ZONGULDAK...
Cinsel ilişkiye girmedi diye karısını bıçakladı...

1.20120719160457.jpgTürkiye'de kadınlara yönelik şiddetin önü bir türlü alınamıyor. 11 ayın sultanı Ramazan'ı karşılamaya hazırlandığımız gün önümüze düşen haberler "ne oluyor bize" sorusunu sordurtuyor.

Önce Zonguldak'tan gelen haberi dikkatinize sunalım.
45 yaşındaki M.O. karısıyla şiddetli bir tartışmanın içine girdi. Sebebi ise eşinin "cinsel ilişkiye girme" teklifini geri çevirmesiydi. Dün akşam eşini dakikalarca dövdü.

Bugün yine aynı sebeple çift tartıştı. Koca "cinsel ilişki" istedi, bir akşam önce dövdüğü karısı "ret" yanıtı verdi.

Bu kez koca doğrudan mutfaya yöneldi. Ekmek bıçağını alıp eşine saldırdı.
40 yaşındaki Ü.O. kocasının bıçak darbeleri ile kanlar içinde kaldı. Kadını ölümden evde bulunan ablası F.A. polisi arayarak kurtardı.

Eve gelen polis ekibi, M.O.'yu gözaltına alırken, yaralı Ü.O. ise Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ü.O.'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

VE O KOCA 1 SAAT BİLE YATMADI

Bu olaydaki çarpıcı nokta ise karısını dövüp bıçakla yaralayan kocanın bir gün bile hapiste kalmadan serbest bırakılması oldu. Koca nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

EVDE YANINDA ÇALIŞAN ELEMANI YAKALADI...
KARISININ DÜNYASINI KARARTTI...
DİĞER SAYFADA...[PAGE]
ALDATMA KUŞKUSUYLA ÖLDÜRDÜ

İstanbul KÜÇÜKÇEMECE'de yaşayan Zahide Feyzioğlu koca kurbanı olan kadınlar listesinin son üyesi... Aldatıldığından kuşkulanan koca 4 çocuğunun annesi olan kadısını boğazını keserek öldürdü. Olaydan sonra kaçan Çetin Feyzioğlu polis tarafından aranıyor.

Olay İkitelli Mehmet Akif Mahallesi Sancak Sokak 9 numaralı Kazanç Apartmanı'nın giriş katında meydana geldi. İddiaya göre Çetin Feyzioğlu bir süre önce birlikte büfe işlettiği 4 çocuğunun annesi eşi Zahide Feyzioğlu (33)'nu yanlarında motokurye olarak çalışan S.K. ile birlikte 14 Temmuz Cumartesi günü evlerinde yakaladı.

İddialara göre Çetin Feyzioğlu, S.K.'yı döverek evden dışarı attı ve işten çıkarttı. Olay sırasında eşinden dayak yiyen Zahide Feyzioğlu, eşinden şikayetçi olunca polis ekipleri genç kadını sığınma evine ve 4 çocuğu ise bir yakınlarının yanına yerleştirdi.

HASTA ÇOCUĞUNU MERAK ETTİ

Zahide Feyzioğlu'nun 12 yaşındaki büyük kızı İrem'in 15 Temmuz pazar günü annesini arayarak, 7 aylık kardeşinin hastalandığını söylemesi üzerine anne Feyzioğlu, kadın sığınma evinden 'arkadaşımın evinde kalacağım' diyerek ayrıldı ve geceyi arkadaşının evinde geçirdi. Ertesi gün akrabalarında kalan çocuklarını görmeye giden Zahide Feyzioğlu, yolda eşiyle karşılaştı. Çiftin konuşması tartışmaya dönünce genç kadın kocası tarafından darp edildi. Kadın 155 polis imdat hattını arayarak ihbarda bulundu.

DARP EDEN KOCA SAVCILIKTAN SERBEST

Polise sığınan anne devlet hastanesinden darp raporu aldı. Polis 14 Temmuz cumartesi günü yaşanan olayın tekrar etmemesi için Çetin Feyzioğlu'nu gözaltına aldı. İfadesi alınan Feyzioğlu savcılığa sevk edildi. Ancak savcılık kararıyla serbest bırakıldı.

İKİNCİ DEFA DAYAK YEDİĞİ İÇİN KORUMA TAHSİS EDİLDİ

Küçükçekmece Asayiş Büro ekipleri bir hafta içerisinde eşinden iki defa dayak yiyen Zahide Feyzioğlu için Küçükçekmece Kaymakamlığı'ndan, 'Çağrı üzerine koruma' kararı verildi. Feyzioğlu'nun eşine, aynı evde yaşamadıkları için de evden uzaklaştırma cezası verilmedi. Zahide Feyzioğlu, koruma talebi alınması üzerine polis ekibiyle birlikte kaldığı arkadaşının evine bırakıldı.

KORUMASIZ EVİNE GİTMESİ SONU OLDU

Koruma kararı olmasına rağmen Zahide Feyzioğlu polise haber vermeden birlikte kaldığı arkadaşının evinden saat 17.00 sıralarında ayrılarak henüz bilinmeyen bir nedenle, daha önce eşiyle birlikte yaşadığı Mehmet Akif Mahallesi Sancak Sokak 9 numaradaki Kazanç Apartmanı'ndaki evine geldi. Zahide Feyzioğlu'nun geldiği sırada evde olan kocasıyla arasında tekrar tartışma çıktı. Tartışma nedeniyle çıkan gürültüyü duyan komşular polise ihbarda bulundu.

Kendisini kaybeden Çetin Feyzioğlu saat 18.00 sıralarında tartışma sırasında mutfakta bıçakla eşinin boğazını keserek öldürdü. Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından kadının cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Feyzioğlu'nun cesedinin evden çıkarıldığı sırada, yakınları sinir krizi geçirerek ağıt yaktı. Çevrede yaşayan bazı vatandaşlar ise cinayetin sebebinin aldatma olduğunu iddia ediyorlar.

ÇETİN FEYZİOĞLU 'ARANIYOR'
Çetin Feyzioğlu olaydan sonra 34 DU 0261 plakalı otomobiliyle kaçarak izini kaybettirdi. Polis bir süre sonra Feyzioğlu'nun kaçtığı otomobili terk edilmiş halde bulundu. Polis, olay ardından S.K.'yı, Çetin Feyzioğlu'nun zarar vermemesi için koruma altına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

'ÇAĞRI ÜZERİNE KORUMA TALEBİ'

Çağrı Üzerine koruma; kişilerin tehlike anında polis çağrı merkezinden talepte bulunmaları üzerine sağlanan korumadır.

ÜVEY ÇOCUKLARINA BAKMAK İSTEMEYEN EŞİNİ
KURŞAN YAĞMURUNA TUTTU...
[PAGE]

KARISINA KURŞUN YAĞDIRDI

Bayrampaşa'da öfkeli koca, tartıştığı eşini birlikte işlettikleri lokantaya kapatarak üzerine kurşun yağdırdı. Vücuduna 7 kurşun isabet eden kadın ağır yaralanırken, öfkeli koca gözaltına alındı.

Fatih ve Küçükçekmece'de üst üste yaşanan kadın cinayetlerinin ardından kadına yönelik bir saldırı haberi de Bayrampaşa'dan geldi. Öfkeli koca tartıştığı eşine kurşun yağdırdı. Olay, saat 12.00 sıralarında Yıldırım Mahallesi Eski Edirne Asfaltı numara 321'de bulunan lokantada yaşandı. İddiaya göre, 60 yaşındaki Muharrem Karabacak, birlikte işlettikleri lokantada eşi Münevver Yıldız Karabacak (50) ile tartışmaya başladı.

EŞİNE KURŞUN YAĞDIRDI

İkinci evliliğini yaptığı eşinin, ilk evliliğinden olan 3 çocuğuna bakmak istemediğini söyleyen Muharrem Karabacak, lokantayı kapatmak istediğini söyledi. Münevver Yıldız Karabacak ise buna karşı çıktı. Bunun üzerine çift arasında başlayan tartışma alevlendi. Tartışmanın büyümesi üzerine deliye dönen Karabacak, kapıyı içerden kilitledikten sonra silahına sarıldı. Kasadaki silahı alan Karabacak, eşinin üzerine kurşun yağdırdı. Bacağına, koluna ve karın bölgesine 7 kurşun isabet eden kadın kanlar içinde kaldı. Can havliyle dışarı kaçmak isteyen kadın kapının kilitli olması üzerine dışarı çıkamadı. Yaralı kadın, kanlar içinde kilitli kapıya ve camlara vurarak dışarıdaki vatandaşlardan yardım istedi. Olayı gören vatandaşlar ise hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Muharrem Karabacak'ı gözaltına aldı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Münevver Yıldız Karabacak ise olay yerine gelen ambulansla yakınlardaki özel bir hastaneye götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Karabacak, daha sonra Vakıf Gureba Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

HEMEN POLİSİ ARADIK

Olayı gören vatandaşlar, öfkeli kocanın önce eşiyle tartıştığını ve kapıyı kilitlediğini, sonrasında ise içerden silah sesleri geldiğini söyledi. Görgü tanıkları, kanlar içinde kalan kadının cama vurarak yardım istediğini belirterek, "Hemen polisi ve ambulansı aradık. Ekipler geldi, kadını hastaneye kaldırdılar, kocası ise gözaltına alındı" dedi. Görgü tanıkları Karabacak'ın eşine en az 12 kez ateş ettiğini savundu.

Öte yandan olayın yaşandığı lokanta adeta kan gölüne döndü. Olay yerinde inceleme yapan polis soruşturmayı sürdürüyor.