BIST 9.765
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.430,93
HABER /  GÜNCEL

Cinnet geçiren koca karısını haşladı!

Kadına şiddet bir türlü sonlanmıyor! Yunus E., tartıştığı 26 yaşındaki eşi Zeynep E.'yi kaynar suyla haşladı. Bununla da yetinmeyen Yunus E. karısını hastaneye götürmek yerine eve hapsederken, Zeynep E.'yi son anda attığı SMS kurtardı.

Abone ol

KÜÇÜKÇEKMECE’de oturan Zeynep E, gözü dönmüş kocası tarafından kaynar suyla yakıldı. Karısını öldürmeye çalışan Yunus E, vücudunun büyük bölümünde yanıklar olan karısını 2 gün evde hapsetti. Olay, Zeynep E.’nin bir şekilde babasına kısa mesaj atmasıyla ortaya çıktı.

Yunus E. ve 26 yaşındaki karısı Zeynep E. arasında çıkan tartışma trajediyle bitti! Kızgın koca mutfaktan aldığı bir tencere kaynar suyu eşi Zeynep E.’nin üzerine döktü. Vücudunda ağır yanıklar meydana gelen genç kadın acılar içinde kıvranırken gözü dönmüş Yunus E. eşini 2 gün evde hapsetti.

SMS HAYATINI KURTARDI

Zeynep E. bir şekilde ele geçirdiği cep telefonu ile babasına "ölüyorum kurtar beni" diye mesaj attı. Bunun üzerine çiftin evine gelen baba İlhan E, kızını yaralı halde buldu. Çağırılan ambulansla Kartal Lütfi Kırdar eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi’ne götürülen Zeynep E. yoğun bakımda tedaviye alındı. Baba İlhan E, Kartal Anadolu Adalet Sarayı’na giderek Yunus E. hakkında suç duyurusunda bulundu.

YAKALANDI

Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği Yunus E.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Akşam saatlerinde Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler Yunus E.’yi yakalayarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan Yunus E. ifadesi alınmak üzere Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Eşi tarafından kaynar suyla öldürülmeye çalışan Zeynep E.’nin ise Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisine devam edilirken durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.