BIST 10.046
DOLAR 32,35
EURO 34,73
ALTIN 2.408,61
HABER /  GÜNCEL

Cinnet geçiren baba dehşet saçtı

Üç çocuk babası B.A çocukları arasındaki çıkan tartışma sırasında dehşet saçtı

Abone ol

Uşak'ta üç çocuk babası B.A. (39), Karaağaç Mahallesi'ndeki evde, çocukları arasındaki tartışma sırasında cinnet getirdi.

14 yaşındaki lise öğrencisi oğlu A.F.A'yı tabancayla vurarak öldüren B.A, daha sonra tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti.

Olay sırasında evde anne S.A. (35) ile çocuklar F.A. (12) ve B.A'nın (5) bulunduğu öğrenildi.

Uşak Emniyet Müdür Vekili Cengiz Oktay Ateş, evde incelemelerde bulundu. B.A'nın polis memuru olarak görev yaptığı bildirildi.

 

İLİŞKİYE GİRMEK İÇİN KANDIRIP BIÇAKLADILAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

TRAVESTİNİN BOĞAZINI KESTİLER

Bahçelievler'de para karşılığı ilişkiye girmek için anlaştığı 2 kişi tarafından Ayazağa Helikopter Pisti yakınlarındaki boş araziye götürülen, travesti Erol Öztürk, gasp edildi. Parasını ve değerli eşyalarını almakla yetinmeyen kimliği belirsiz 2 kişi, Erol Öztürk'ü bıçakladıktan sonra boğazını kesti.

Olay saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Şirinevler'de para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için müşteri bekleyen travesti Erol Öztürk'ün (29) yanına 2 kişinin içinde bulunduğu bir otomobil yanaştı. Erol Öztürk araç içindeki 2 kişiyle ilişkiye girmek için anlaştı.

Aracın arkasına binen Erol Öztürk ile 2 kişi, Şişli Ayazağa'daki Helikopter Pisti'nin bulunduğu boş alana gittiler. Öztürk, ilişkiye girmeden önce ücretini istedi. Ancak saldırganlardan biri "Biz senden para istiyoruz" dedi.. Bunun üzerine Erol Öztürk ile 2 kişi arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Saldırganlar, kendilerine direnen Erol Öztürk'ü sırtından bıçakladı.

KANLAR İÇİNDE GÜVENLİK KULÜBESİNE

Erol Öztürk, bıçak yarasına rağmen değerli eşyalarını vermek istemedi. Saldırgandan bunun üzerine Erol Öztürk'ün bu kez de boğazını kesti. Saldırganlar, kanlar içersinde yere yığılan Erol Öztürk'ün cep telefonunu, kredi kartını ve parasını alarak kaçtı. Erol Öztürk, aldığı bıçak yaralarına rağmen yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki helikopter pistinin içinde bulunan güvenlik kulübesine kadar yürüyerek yardım istedi.

Güvenlik görevlilerinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansa bindirilen Erol Öztürk, Şişli Etfal ve Taksim eğitim ve araştırma hastanelerinin acil servislerinin tadilatta, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin de acil servisinin dolu olması nedeniyle Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Erol Öztürk'ün hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Polis, Erol Öztürk'ü bıçaklayanları yakalamak için çalışma başlattı.

BAHÇELİEVLER SAPIĞI YAKALANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]4 YILDA 20 ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMAR

Bahçelievler'de 4 yıl içerisinde 20 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen bir kişi yakalandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Bahçelievler civarında yaşı küçük çocuklara cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Parklarda oynayan 5-11 yaş arası kız çocuklarını bir süre takip ettikten sonra apartman girişlerinde, "Osman burada mı?" şeklinde soru sorduktan sonra bıçakla etkisiz hale getirip cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kişi için polis ekipleri alarma geçirildi. 2007'den beri 20 kız çocuğuna istismarda bulunduğu tespit edilen kişinin bir süre ara verdikten sonra bu yıl mayıs ayından itibaren tekrar kötü emellerine başladığı tespit edildi.

GÜVEN TİMLERİNDEN 150 POLİS GÖREVLENDİRİLDİ

Bunun üzerine çoğunluğu güven timlerinden olan 150 polis, Bahçelievler'de görevlendirildi. Görevlendirilen ekipler, parklarda şüpheli gördükleri kişileri yakın takibe alırken aynı zamanda vatandaşların ihbar etmesini sağlayacak bilgilendirmelerde bulundu.

APARMAN SAKİNLERİ YAKALAYIP BODRUM KATINA KİLİTLEDİ

Güven Timlerinin olaydan dolayı sık sık görüştüğü apartman sakinleri, geçtiğimiz Cuma günü timleri telefonla arayarak, "Apartmandaki bir kıza sarkıntılık yapan bir kişiyi yakalayıp bodrum katına kilitledik" dedi.

Bunun üzerine söz konusu yere giden Güven Timleri ile Gasp Büro Amirliği Ekipleri, bu kişiyi gözaltına aldı. Bir reklam şirketi çalışanı olan 26 yaşındaki Doğan D.'nin eşkali uzun süreden beri aranan "Bahçelievler sapığı" tarifine de uyuyordu.

Doğan D., orada kendisini sorgulayan ekiplere, "Kız arkadaşımın ağabeyi kovaladı. Bu yüzden telaşlıydım. Beni yanlış anladılar" iddiasında bulundu. Mağdur kızlardan birinin "Alt dişi çürüktü" şeklinde verdiği eşkal bilgisi Doğan D.'ye uyuyordu. Alt dişinin çürük olmasından dolayı şüpheleri üzerine çeken Doğan D., Asayiş Şubesine getirilerek sorguya alındı.

DNA ÖRNEKLERİ UYUŞTU

Bir yandan da Doğan D.'den alınan kan örnekleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp Kurumu'ndan özel muamele yapılması istenerek ilk raporun hemen bildirilmesi istendi. Bunun üzerine Adli Tıp Kurumu 16 saatlik aralıksız çalışmayla DNA örneklerinin karşılaştırmasını yaptı. Daha önce 9 mağdur kız çocuğundan elde edilen sapığa ait DNA örnekleri ile Doğan D.'nin DNA örnekleri uyuştu. Çağrılan mağdur kız çocukları da Doğan D.'yi teşhis etti.

SUÇUNU İTİRAF EDEREK OLAYLARI ANLATTI

Bunun üzerine Doğan D. suçunu itiraf ederek 20 olayı da ayrıntısıyla polise anlattı. Aralık 2010 da evlendiği öğrenilen Doğan D.'nin ifadesinde, "Aklıma gelince kendimi zaptedemiyorum. Daha önce Olayların olduğu Zafer Mahallesinde oturuyorduk. Şimdi Başakşehirdeyiz. Çocukken oturduğumuz Zafer mahallesinde, Osman adında biri bana cinsel istismarda bulundu. Bu yüzden aklıma geldikçe yapıyorum. Parklarda oynayan kız çocuklarını bir süre takip ediyordum. Apartmana girecekleri sırada Osman burada mı? Diye sorduktan sonra onlara bıçak dayıyordum. Korkularından ses çıkarmayan kızlara da cinsel istismarda bulunuyordum. Vatandaşlar yakaladığında aynı şekilde parkta takip ettiğim kız çocuğuna da yapmaya çalıştım" dediği öğrenildi.

BİLGİSAYARINDA ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLAR BULUNDU

Bu arada Doğan D.'nin cep telefonu ve bilgisayarında yapılan incelemelerde, cinsel istismarda bulunurken çocukların fotoğraflarını çekip arşivlediği ortaya çıktı.

Bu arada, 2008 yılında Bahçelievler sapığı olduğu iddiasıyla A.E.K. yakalanmış, ancak DNA tutmadığı için daha sonra serbest bırakılmıştı.

BU DA KOCAYA DEHŞET

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

TARTIŞTIĞI EŞİNİN ÜZERİNE BENZİN DÖKTÜ VE...

Bolu'da, boşandığı 55 yaşındaki Sabri Mazak ile bir süre önce barışan Saniye Mazak, tartıştığı eski eşinin yüzünü benzin döküp ateşe verdi.

Yüzünde yüzde 50 oranında yanık oluşan ve hayati tehlikesi bulunan Sabri Mazak, ambulans helikopterle Ankara Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarma, Saniye Mazak'ı yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Olay, saat 14.15 sıralarında, merkeze bağlı Rüzgarlar Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, Sabri Mazak boşandığı eşi Saniye Mazak'la bir süre önce barışarak aynı evde yaşamaya başladı. Sabri Mazak ile Saniye Mazak arasında bugün bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Saniye Mazak, odada bulunan bir şişe dolusu benzini Sabri Mazak'ın suratına fırlattıktan sonra çakmakla ateşe verdi. Sabri Mazak'ın yüzü tutuşurken, Saniye Mazak kaçtı.

Yüzü alevler içerisinde dışarıya çıkıp yardım çığlıkları atan Sabri Mazak'ın yardımına komşuları koştu. 112 Acil'den yardım isteyen komşuları, jandarmaya ihbarda bulundu. Kısa sürede gelen 112 Acil ekibi, ilk müdahalede bulunduğu Sabri Mazak'ı Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye gelen Sabri Mazak'ın yakınları, gözyaşları dökerek sinir krizleri geçirdi.

Yüzünde yüzde 50 oranında yanık olan ve hayati tehlikesi bulunan Sabri Mazak için ambulans helikopter istendi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin pistine saat 15.45 sıralarında inen helikopter, Köroğlu Devlet Hastanesi'nden sevk edilen Sabri Mazak'ı Ankara Numune Hastanesi'ne kaldırdı.

Jandarma Saniye Mazak'ı yakalamak için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor 

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

YUVARLANAN KEPÇENİN ALTINDA KALDI 

Sakarya'nın Karapürcek İlçesi Kanlıçay Köyü’nde bir taşocağında çalışan kepçe operatörü 48 yaşındaki 4 çocuk babası Hasan Can, geri manevra yaparken yaklaşık 15 metre yükseklikten yuvarlanan kepçenin altında kalarak can verdi.

Bugün saat 09.00 sıralarında Kanlıçay Köyü yolu üzerinde bulunan taşocağında meydana gelen kazada Hasan Can, kepçe ile yoldan yaklaşık 15 metre yükseklikteki bölgede calışma yaparken geri manevra yapmak istedi. Ancak Can'ın bir anlık dikkatsizliği sonucu kayan kepçe yuvarlandı. Kepçenin altında kalan 20 yıllık kepçe operatörü Hasan Can olay yerinde yaşamını yitirdi

Ölüm haberini alarak taşocağına gelen yakınları sinir krizleri geçirdi.