BIST 10.644
DOLAR 32,26
EURO 35,11
ALTIN 2.499,92
HABER /  GÜNCEL

Cinnet geçirdi ailesini katletti

Cinnet geçiren baba ailesini katletti. Önce eşini daha sonra da iki çocuğunu vurdu. Sonra da kendisini öldürdü...

Abone ol

Almanyaheine kentinde yaşanan aile faciasında cinnet geçiren Bafralı 38 yaşındaki Çağlar Köksal, 37 yaşındaki eşi Gönül ile 7 yaşındaki Semih ve 15 yaşındaki Serhat adlı çocuklarını kurşun yağmuruna tuttuktan sonra kendisini de tabancayla vurarak intihar etti. Dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, elini kana bulayan babanın intihar etmeden önce akrabalarının cep telefonlarına cinayetle ilgili bilgi vererek, “Hakkınızı helal edin. Babama kaza oldu diyin. Bizi Bafra'da dedemin ve ninemin yanına gömün” diye mesaj attığı, ayrıca bir de veda mektubu bıraktığı bildirildi.

SİLAH TUTKUNU

Polisten verilen bilgiye göre; baba Çağlar Köksal'ın atıcılık kulübüne üye olduğu için ruhsatlı silahı bulunduğu ve cinayet sonrası olay yerinde iki tabancanın ele geçirildiği açıklandı. Polis, Türk babanın cinayetleri Magnum marka silahla gerçekleştirdiği üzerinde duruyor. Bu arada evin kapısı Münster polisi tarafından mühürlenirken, ailenin sevenlerinin kapıya bir melek figürü ve güller bıraktığı görüldü.

CESETLERİ YAKINLARI BULDU

esaj üzerine ailenin 1 yıl önce taşındığı Karweg 88/B'deki 2 katlı müstakil evine gelen Çağlar Köksal'ın kuzeni Yavuz Sezgin, olayı şöyle anlattı: “Eşim Yasemin ile eve geldik. Kapılar kapalıydı. Zile bastık, kimse cevap vermedi. Ben arka tarafa giderken oğluma kapıyı kırmasını söyledim. Daha sonra içeri girdik. Koridorda kanlar içinde yatan eşi Gönül'ün cesediyle karşılaşınca şok olduk. Hemen durumu polise bildirdik. Çağlar ile çocukların cesedi de yukarıda bulundu. Çok üzgünüz” dedi.

KREDİ YÜZÜNDEN Mİ?

Baba Çağlar Köksal'ın Emstetten'de bir pizza dükkanı işlettiği, anne Gönül'ün ise bir diş doktorunda yarım gün çalıştığı öğrenildi. Çağlar'ın cinnet geçirmesine ise kredi ile satın aldığı evin taksitlerinin yol açtığı ileri sürüldü. Pizza salonunun yeteri kadar kazanç getirmediği, çiftin evin taksitlerini ödemekte zorlandığı bildirildi.

KENDİNİ DE BİZİ DE YAKTI

Gönül Köksal'ın Trabzonlu babası Kazım Tuna, “Hiçbir sorunları yoktu. Sütte leke vardır, onlarda yoktu. Köksal, kendisini, ailesini yaktığı gibi bizi de yaktı” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Gönül'ün ağabeyi Ahmet Tuna ise çiftin arasının çok iyi olduğunu ve mutlu bir hayat sürdürdüklerini belirterek, “Neden böyle bir girişimde bulunduğunu hala anlamış değiliz. Silahları vardı ve devamlı silahlarıyla oynardı. Ancak eşine ve çocuklarının kılına dahi dokunacak biri değildi. Onları çok severdi. Elinde avucunda ne varsa onlara harcardı. Çağlar'ın anne ve babası, Türkiye'de yaşıyor. Annesi hastanede yapılan yanlış bir tedaviden ötürü şu anda bitkisel hayatta. Annesinin durumuna da çok üzülüyordu. Ayrıca arkadaşının birinden 4 bin Euro borç aldığını ve bu parayı da ödeyemediği için sıkıntı içinde olduğunu öğrendik. Ancak bunun ne derece doğru olup olmadığını henüz bilmiyoruz” dedi.