BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.384,64
HABER /  GÜNCEL

Çinli bekarların Sevgililer Günü intikamı

Çin'in Shangay şehrinde bekarların Sevgililer Günü için düzenlediği komplo çiftleri şaşkına uğrattı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Çinli bekarlar Sevgililer Günü'ne özel çok şeytani bir planı uygulamaya başladı.Sevgililer Günü'ne sinirlenen bekar çinliler sinemada aldıkları koltuklarla çiftlere büyük bir komplo kurdular. 

Dünya'nın dörtbir yanında kutlanan Sevgililer Günü bekarlar tarafından sabote girişimlerine uğruyor. Ülkemizde başlatılan anti sevgililer günü kampanyaları hatta şarkıcı Kubat'ın sevgililer gününü tiye alan şarkısının üzerine bir büyük komploda Çin'den geldi. 

0.20140214155410.jpg

Çinli bekarlar Sevgililer Günü için hazırladıkları komploda sevgilileri ile sinemaya gitmek isteyen Shangay halkına büyük bir örgütlenme ile şehirde çoğu sinemalarda ve çoğu seanslarda birer koltuk atlayarak aralı bir şekilde tüm koltukları satın alan bekarlar sevgilisi ile sinemada romantizm yaşamak isteyen sevgililere büyük bir komplo düzenledi.

2.20140214155728.jpg

Shangay'ın en büyük sinema salonlarından birinde alınan görüntüde görüldüğü üzere herhangi bir çiftin sevgilisi ile birlikte sinemaya gidememesi için düzenlenen komplo karşısında çiftlerin şaşkınlığı uğradığı belirtildi.

3.20140214155839.jpg

Aynı işlem tiyatrolarda da uygulanırken Sevgililer Günü'nü saboten eden bekarların yaptığı bu büyük komplo sanal alemde ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.Çiftlerin duruma isyan ettiği belirtilirken yetkililerin durum karşısında çaresiz kaldığı belirtildi.