BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,84
ALTIN 2.406,54
HABER /  DÜNYA

Asansörde sıkışan annenin korkunç ölümü

Rusya'da yaşanan asansör kazasında 20 yaşındaki 2 çocuk sahibi genç anne korkunç bir şekilde hayatını kaybettti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Rusya'nın Moskova şehrinde yaşanan korkunç ama bir o kadarda talihsiz kaza ülkedeki insanları ayağı kaldırdı.

20 yaşındaki genç anne Olga Tilinina Moskova yakınlarındaki apartmanlarında 2.5 yaşındaki oğlunun gözleri önünde yaşadığı korkunç asansör kazasında hayatını kaybetti. 20 yaşındaki genç anne minik oğlu Maxim ile birlikte yürüyüşe çıktı ve bir süre oğlunu gezdirdikten sonra eve geri dönüş yoluna koyuldu.

01.20140214094917.jpg

Oğlu Maxim ile evine apartmanlarına gelen genç anne zemin kattan asansöre binecekleri anne talihsiz kaza yaşandı. Asansöre bindiği anda nedeni bilinmeyen bir şekilde asansör bozulurak bir anda kapıları kapandı. Genç annenin bacakları asansör ile kapı arasında sıkıştı.

02.20140214095227.jpg  03.20140214095232.jpg

Olaya şahit olan komşuların verdikleri ifadede Rus annenin küçük çocuğunu kurtarmak için hızlı bir şekilde oğlunu asansörün dışına koridor bölümüne fırlattı fakat annenin bacağı asansör kapısı arasına sıkıştı. Asansörün aniden üst kata doğru hareket etmesiyle birlikte genç kadın katlar arasında sıkışarak vücudu parçalandı.

04.20140214095618.jpg

Rusya'daki NTV kanalına konu olan trajik ve korkunç olayda açıklamalar göre genç annenin kafası tavan ile asansör arasında sıkışak koptuğu ve kadının başının zemin katta bulunduğu belirtildi. Olga'nın eski asansörün bakımını ihmal edildiği için vahşice parçalanarak canını kaybettiği belirtildi.

Mikhail adında bir aile dostlarının açıklamalarına göre; Genç annenin eve döndüğünü asansörle yaşadığı kata çıkmak istediğini fakat bozuk asansör tarafından sıkışarak öldüğünü belirtti.

Olga’nın korkunç şekilde can vermesine tanık olan 2.5 yaşındaki oğlu Maxim, yardıma gelen apartman sakinlerine sadece “Annemin bacağı sıkıştı” haykırışında bulunduğu iddia edildi.

05.20140214100213.jpg

Olay yerine kurtarma ekipleri geldiğinde genç anne çoktan hayatını kaybetmişti. Asansör olayında yaşanan trajik nokta ise kazadan saatler önce Sovyetler zamanından kalmış olma asansörün görevliler tarafından kontrol edilmiş olmasıydı.

Belirtilene göre polis ve görevliler tarfından yapılan incelemelerde bilirkişi raporunun beklendiği ve gelen raporlara göre asansör şirketinin ve apartman yönetiminin yaşanan ihmalden dolayı hapis sistemi ile yargılanacağı belirtildi.

Anneleri ölen iki yaşındaki Maxim ile 1 yaşındaki Yegor’un babası 24 yaşındaki Dmitriy ise eşinin asansörde korkunç bir şekilde can verdiğine hâlâ inanamadığını belirtti. Acılı baba Dmitriy'nin, “Hayatımı bundan böyle çocuklarıma hem babalık hem annelik yaparak geçireceğim. Suçluların ortaya çıkartılmasını istiyorum” şeklinde feryatta bulunduğu belirtildi.